Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası

Wc açtım ama çok pişmanım istediğim gibi oyuncu seçemedim kafam hala karışık.

Forvet hattımı Kane-Vini-Guirassy yaptım ama Haaland-Gyökeres ve Lewayı da almak istiyordum onları elemek zorunda kaldım umarım pişman olmam.

Gyökeres inanılmaz formda. Daha sezon yeni başladı ama tüm alanlarda 24 golü var. Rakip City diye riske girmek istemedim ama kesin atacak durmadan atıyor.

Haaland aşırı formsuz. Sporting City ayarında bir takım için kolay sayılır. Formsuz da olsa küçük maçların büyük oyuncusu overrated herif kesin iki tane atar yine de riske girmek istemedim.

Barca uçana kaçana minimum üç sallıyor Lewa da kesin gol atacak ama Lewa yerine de Vini seçmek istedim. Real en son hezimete uğradı Barca karşısında. Milan maçı o maçtan sonraki ilk maçı olacak. Vini de Ballondor alamadığı için kuduruyordur. Ne yapar ne eder gol atar diye düşünüyorum inşallah patlamayız.

Ortasaha ve defans konusunda da kafam karışık da forvet hattını yazması çok uzun sürdü sıkıldım :s
Kanka uzun uzun analiz yazınca takımı internetten bakıp kurduğun gerçeği değişmiyor.

Değişiklikleri yeni yaptım. Bugün kaçının maçı var yok ona da bakmadım. Meğer 1'i yarı sakat olmak üzere 4 oyuncum sakatmış Ve ben sadece 1'ini değiştirdim : ))

Ülke siyaseti beni görüp örnek almalı. Koltuk sevdası 0. Bakalım kime devredeceğiz koltuğu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık