Vay be
Koltuğu kaybettiğimi görmek için nasıl da gelmiş iki gözümün çiçeğiEuro2024 de 11. Olmuştum. Konuda ilk on paylaşılmıştı. Büyük ihtimal bu turnuvayı 6. bitireceğim. Birkaç sayfa önce @artyomdh ilk beşi paylaşmış. Maalesef yapı göz önüne çıkmama izin vermiyor.
Benden fazlaymış işteKeşke bu lige katılsaydım ya.. ama güncel futbol bilgim f1 den bile az.
Bu haftayı da birinci bitirip ilk haftadan son haftaya kadar koruduğun birinciliğini final maçında verirsen valla zevkten bayılırız ustamKoltuğu kaybettiğimi görmek için nasıl da gelmiş iki gözümün çiçeği
Benden fazlaymış işte![]()
FB'li arkadaşlarla empati kurmak için böyle bir şey düşünüyoruz ama bakalım (( :Bu haftayı da birinci bitirip ilk haftadan son haftaya kadar koruduğun birinciliğini final maçında verirsen valla zevkten bayılırız ustam
Euro2024 de 11. Olmuştum. Konuda ilk on paylaşılmıştı. Büyük ihtimal bu turnuvayı 6. bitireceğim. Birkaç sayfa önce @artyomdh ilk beşi paylaşmış. Maalesef yapı göz önüne çıkmama izin vermiyor.
Sanmam. Şu Yamal'ı daha dün duydum. Kardeşim maça bakarken bi eşlik edeyim dedim o sırada böyle bi futbolcu olduğunu öğrendim. Ama iddiam yine de büyük olur. Katılsaydım net 1. olurdum.Benden fazlaymış işte![]()
Adam birinciliğe öyle bir oturdu ki kaldıramıyoruz. Her hafta ha geçtim diyorum ama yok yine birinci...Bu haftayı da birinci bitirip ilk haftadan son haftaya kadar koruduğun birinciliğini final maçında verirsen valla zevkten bayılırız ustam
Oo ligde @amaneden hangi tarafı tutuyorsa karşısındayız. Kasa kazanacağına @justahuman kazansınŞu adama kaybetme ya, sırf totemle yürüyor.![]()