Malum takımdan itiraf gibi açıklamaHakkımızda yapılan şike iddialarının, takımımın adını taşıyan İsmail Kartal'a zamanında yapılmış: "takımı ismail kartal oynatmıyor takım kendisi oynuyor" iftiralarından hiçbir farkı yoktur.

Malum takımdan itiraf gibi açıklamaHakkımızda yapılan şike iddialarının, takımımın adını taşıyan İsmail Kartal'a zamanında yapılmış: "takımı ismail kartal oynatmıyor takım kendisi oynuyor" iftiralarından hiçbir farkı yoktur.
@artyomdh ismail kartala hakaretlere devam etmekte kendisi. Gerçi kimi kime şikayet ediyorum arty de ismail kartal düşmanıdır. Lige acilen fenerli moderatör de lazım...Malum takımdan itiraf gibi açıklama![]()
Bu böyle gitmez Tff yabancı reddit sınırı getirsin nerede bu devlet...Gene bir kara reddit gecesi…
şl fantezi ligi ile alakalı takip ettiğim hesap sayısı: sıfır(0).@kaos bu hesabın bir gönderisini paylaşmıştı geçen forumda.
Aklıma gelince bir bakayım neler paylaşıyor diye adamın profiline girdim ve şok oldum.
![]()
Şu nasıl kaliteli bir analiz ya herif dortmundun son beş maçında vininin kanattan beş gol yediğini tespit edip Vini çekin demiş.
@kaos başka hangi hesapları takip ediyorsun bizlerle paylaş ustam. Benim reddit dayıları böyle analizler yapamıyor haksız rekabet oluyor kalite farkı var. Hele @F. mlm X v. Htalks falan izleyip kadro kuruyor kaynaksızlıktan