Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası

@Glorfindel 'i listede ara. Senden yukarıda ise durum vahim. Değilse endişelenecek bir şey yok. Gayet normal bir durum.
Adam bu hafta 75 puanı takmış geçmiş... Ama totalde biraz önündeyim sanırım. Vahamet vakti yaklaşıyor. Taktik verenimiz yok, çölde susuz kalsak neyse yağmurlu havada bile su yok bize. @Kuroro da görüp eğleniyordur. Eyyvaaahh.

Adam bu hafta 75 puanı takmış geçmiş... Ama totalde biraz önündeyim sanırım. Vahamet vakti yaklaşıyor. Taktik verenimiz yok, çölde susuz kalsak neyse yağmurlu havada bile su yok bize. @Kuroro da görüp eğleniyordur. Eyyvaaahh.
En azından @Kenny ve "Justahuman'ı Yıkma Derneği"nin diğer üyeleri gibi haram puana el uzatmıyorsun o da bir şeydir :bilmem:

@justahuman Bazı üyeler hakkında çok ciddi ithamlar yapıyor. Eğer alınan puanlarda şaibe varsa yönetim olarak bu özelliğimi kullanmak zorunda kalacağım.

Bu haftadan sonra bazı üyelerin aldığı puanları sıkı takip edeceğiz. Kamuoyuna duyurulur.
Güzel karar teşekkürler. Ama baş şüpheli olarak seni kim denetleyecek :hmm:

Çöküşümü başlatan süreç gelişinle başladı. "Yaptığımız soruşturma sonucunda, önümli bir bulguya rastlanmadığı için Justahuman'ın şutlanmasına karar verilmiştir" gibi bir şey gelecek sanki.

Yarası olan gocunmuş diye yorumladığım bir hafta oluyor...
Malum yapının üyeleri birer birer ifşa oluyor. 🤭

Büyük Korsanfan Fantezi Liginin üçüncü haftasını lider bitirdim. Bu sonuç beni genel sıralamada ikinci sıraya attı. Kullandığım limitless modunun hakkını sonuna kadar verdiğimi düşünüyorum hiçbir pişmanlığım yok. Limitless'ın boşa gitmemesi için gerçekten mesai harcadım ve kafam patlayana kadar pek çok farklı mecrada pek çok analiz okudum.

Kağıt kalem çıkartıp notlar alarak verdiğimiz kararların, bazı arkadaşlarımız tarafından karalandığını üzüntü ile takip ediyoruz. Hakkımızda yapılan şike iddialarının, takımımın adını taşıyan İsmail Kartal'a zamanında yapılmış: "takımı ismail kartal oynatmıyor takım kendisi oynuyor" iftiralarından hiçbir farkı yoktur. İsmail Kartal gibi benim de hakkım yenmektedir.

Şu bilinsin ki, bizim hedefimiz ne birincilik ne de ilk üçe girmektir. Justahuman'ı geçmek bu takımın kuruluş amacidir. Kendisini bir gün elbet gececegimizi belirtir, tüm korsanfan fantezi ligi camiasıni saygı ile selamlarım

Sevgiler
Kenny

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık