Bir ben böyleyimdir ya, sen devam et.üzdün ya arkadaşım çok tavsiye etmişti
Bir ben böyleyimdir ya, sen devam et.üzdün ya arkadaşım çok tavsiye etmişti
O değilde Tahta At hikayesini atlayarak kitap bitti. Sondaki "Demiryolu Hikayeciler" resmen kendi otobiyografisiydi.Bir ben böyleyimdir ya, sen devam et.
Hatırlamıyorum da sormak istedim neden ağır dedin?O değilde Tahta At hikayesini atlayarak kitap bitti. Sondaki "Demiryolu Hikayeciler" resmen kendi otobiyografisiydi.
Tahta At hikayesi o kadar agirdi ki okuyamadim ve aklimda bir sey planlayamadim :/
Ağır dememin sebebi şu. 2 kere okudugum halde olayı ve durumu kafamda toparlayamadım. Yani ama şunu anladım ki 1 cümle kaybediyorsan tüm sayfayi kaybediyorsun.Hatırlamıyorum da sormak istedim neden ağır dedin?
Anladım. Kendini tamamen vermen gereken bir şeymiş demek. Zor mesele.Ağır dememin sebebi şu. 2 kere okudugum halde olayı ve durumu kafamda toparlayamadım. Yani ama şunu anladım ki 1 cümle kaybediyorsan tüm sayfayi kaybediyorsun.
Anladım. Kendini tamamen vermen gereken bir şeymiş demek. Zor mesele.
Başlangıcı güzelmiş.
Siyah vardı ama kirmızı en azindan belirgin ediyor. Yani sayfayi karistirdigim zaman gorebileyim diye yaptim.Başlangıcı güzelmiş.
Kırmızı kalem mi o? Kitap kan ağlıyor.
İlla okuman gerekmiyor bana kalırsa. Kendini seni içine çok da alamayan şeyleri okumaya zorlama bence.Siyah vardı ama kirmızı en azindan belirgin ediyor. Yani sayfayi karistirdigim zaman gorebileyim diye yaptim.
Tutunamayanlar'a çok sonradan baslayacagim anlasilan 9-10 tane kolay anlasilir bir kitap okumam gerekiyor :/ Çunkü kitap yordu beni. Bazen sayfa tekrarladigim oldu :/
Şöyle soyleyeyim , aldı icine ama beni ama ben zorlandim. Sence Zor'un uzerine Zor gider mi? Gitmezİlla okuman gerekmiyor bana kalırsa. Kendini seni içine çok da alamayan şeyleri okumaya zorlama bence.