Yahu bir kerede ortak kitap okuyup tartısalım. Herkes oylamayla bir kitap belirlesin. Onlari okusun. Sende konu aç. Her hafta 1 bir kitap tartisalim. Dusun bunu. Destekliyorum.10 yıl olmuş okuyalı.
Yahu bir kerede ortak kitap okuyup tartısalım. Herkes oylamayla bir kitap belirlesin. Onlari okusun. Sende konu aç. Her hafta 1 bir kitap tartisalim. Dusun bunu. Destekliyorum.10 yıl olmuş okuyalı.
Ahaha. Denendi, patladı: http://www.korsanfan.com/konu/roman-okuma-kulübü.6811/page-36Yahu bir kerede ortak kitap okuyup tartısalım. Herkes oylamayla bir kitap belirlesin. Onlari okusun. Sende konu aç. Her hafta 1 bir kitap tartisalim. Dusun bunu. Destekliyorum.
Sor ben uye miydim o zaman?Ahaha. Denendi, patladı: http://www.korsanfan.com/konu/roman-okuma-kulübü.6811/page-36
Valla ben kendi kitabımı önerdim, kimse okumadı. Foruma çok kırgınım.Sor ben uye miydim o zaman?
Eğer istekli olan varsa ac konuyu 2'miz olalim farketmez. Sen sec veya ortak yapalim. Tartisalim gitsin . Istekli olani alirsin. Fazla aktif olmayanida dusunuruzValla ben kendi kitabımı önerdim, kimse okumadı. Foruma çok kırgınım.
İki kişilik kulüp mü olur efendi? Affedersin reddetmek durumundayım. Henüz kitap okuma gibi bir niyetim yok. Bir süredir rejimdeyim.Eğer istekli olan varsa ac konuyu 2'miz olalim farketmez. Sen sec veya ortak yapalim. Tartisalim gitsin . Istekli olani alirsin. Fazla aktif olmayanida dusunuruz
Ben yeni aradan çiktim. 1haftalik moladaydim. 2 kisilik kulup farketmez benim icin. Duzensiz 1000kisi olacagina duzenli 3kisi olmasini yeglerim.İki kişilik kulüp mü olur efendi? Affedersin reddetmek durumundayım. Henüz kitap okuma gibi bir niyetim yok. Bir süredir rejimdeyim.
Ben yeni aradan çiktim. 1haftalik moladaydim. 2 kisilik kulup farketmez benim icin. Duzensiz 1000kisi olacagina duzenli 3kisi olmasini yeglerim.
Yanlis anlamasin kimse sozum meclisten disari.
Zaten cok olunca karmasa oluyor. Az kisi iyidir.Azliğı cokluga yeglerim. Ama unutma. Dusun bir ara.
Hayır o tarz kitaplar okumam. Üzgünüm.@Koca Ana gözlemlerime göre sen bu tür kitapları okuyorsun. Erasmus - Deliliğe Övgü hakkinda bir fikrin var mi?