40. bölüme kadar geldim. Kötü değil ama ara verdim. Çok güldüğümü hatırlamıyorum o 40 bölümde.Her seferinde çok gülüyorum ama ben o esprilere ahahahahahaha
Katsura çok iyi karakter elizabesu diyişi var bir de .s beğenmiyon mu Gintama
40. bölüme kadar geldim. Kötü değil ama ara verdim. Çok güldüğümü hatırlamıyorum o 40 bölümde.Her seferinde çok gülüyorum ama ben o esprilere ahahahahahaha
Katsura çok iyi karakter elizabesu diyişi var bir de .s beğenmiyon mu Gintama
100'de ara verdim ben de ama bayağı güldüğüm yerleri olduydu sevdim karakterleri ondan herhalde.40. bölüme kadar geldim. Kötü değil ama ara verdim. Çok güldüğümü hatırlamıyorum o 40 bölümde.
Yani karakterleri kötü değil. Zaten karakter ağırlıklı bir seri sayılır. Ama insanlar biraz abarttığı için bende çok etki yaratmamış olabilir. Yada belki ileride gerçekten abarttıkları kadar vardır.100'de ara verdim ben de ama bayağı güldüğüm yerleri olduydu sevdim karakterleri ondan herhalde.
Komik seri ya abartılcak bir tarafı yok eğlenceli sadeceYani karakterleri kötü değil. Zaten karakter ağırlıklı bir seri sayılır. Ama insanlar biraz abarttığı için bende çok etki yaratmamış olabilir. Yada belki ileride gerçekten abarttıkları kadar vardır.
Ha şöyle! Yok mu böyle yaratıcı isimler... Bir @senpaii ve ben mi varız...Şuan aklıma geldi ve unutmadan buraya yazmak istedim.
Evren: Günümüz dünyası gibi normal bir dünyada geçiyor. Ancak nazar denen lanet gibi bir şey var. Nazar değen insanlar değen nazarın gücüne göre basit hastalıktan canavara dönüşmeye kadar bir çok yere gidiyor. Canavara dönüşen insanlar bir daha eski hallerine dönemiyor. Ayrıca direk nazarın vücut bulmuş hali olan yaratıklar da var. Ve bunları engelleyen kişilerde var tabi. Bu kişiler ise Afsun denen bir gücü kullanarak nazarları durdurmaya çalışıyor.
Güç unsurları:
Nazar ve efsun yukarıda açıkladım zaten. Bunun yanı sıra fiziksel güç var ancak aşırı abartı değil. Ayrıca özel afsun yetenekleri de var ama genetik bunlar.
Karakterler:
Murat: Az bir afsun gücüne sahip olmasına rağmen oldukça gayretli ve etkili yeteneklere sahip biri.
Selin: Aşırı güçlü bir afsuna sahip olmasına rağmen işe yaramaz bir genetik yeteneği vardır ve çok tembeldir.
Tunahan: Afsunuyla normal insanlara şaka yapıp korkutmayı sever. Gevşek biridir.
Merih: Yarı nazara dönüşmüşken güçlü bir afsun ustası tarafından kurtarılmıştır. Sağ kolu nazardır ve güçlü bir afsunu olmasına rağmen çoğunu onu baskılamak için kullanır.
Hikaye: Bir oğlan çocuğu doğarken annesi güçlü bir afsun kullanıcısı tarafından yardım almıştır ve afsun kullanıcısı çocuk doğunca ağıza tükürme denen bir ritüel yaparak aşırı güçlü afsun ve bir çok yetenek kazanmasına vesile olmuştur. Ancak küçük vücudu bunu kaldıramadığı için mühürlenmiştir ve sadece zor durumda kaldığında bu güçleri kullanabilmesine neden olmuştur. Çocuğumuz ne kadar afsuncu olmak istese de bu özellik nedeniyle bir türlü sınavları geçememiştir. Tam ümidini kestiği sırada nazarla savaşan genç bir kız görür ve ona yardım etmeye çalışır. Mührü fark eden kız ona güçlerini kullanmayı öğretmesi karşılığında kendi özel afsun ekibine katılmasını teklif eder.
Benim aklımda ilginç bir evren fikri var ama yazıya dökmekte zorlanıyorum.Müsait olduğun bir an gel anlatayım.Ha şöyle! Yok mu böyle yaratıcı isimler... Bir @senpaii ve ben mi varız...
Kas evreni varya yukarda. Onu çok sevdim ben.Ha şöyle! Yok mu böyle yaratıcı isimler... Bir @senpaii ve ben mi varız...
Bana da bana da... Yazmaya başla devamı geliyor. Zaten kimse aklındakini tam olarak yazıya dökemez. Sonuçta profesyonel değiliz.Benim aklımda ilginç bir evren fikri var ama yazıya dökmekte zorlanıyorum.Müsait olduğun bir an gel anlatayım.
Haklısın bende de sıkıntı o.Kas evreni varya yukarda. Onu çok sevdim ben.
Bana da bana da... Yazmaya başla devamı geliyor. Zaten kimse aklındakini tam olarak yazıya dökemez. Sonuçta profesyonel değiliz.
Tüm teşekkürler @Montana ya.Kas evreni varya yukarda. Onu çok sevdim ben.![]()