Kötüdür dedim zaten, ancak bazı kişiler sanki Zoro Luffy'e ihanet etmiş gibi bir duruma getiriyor olayı, bu adam farklı amaçlarla tayfaya girdi ve amacını gerçekleştirip ayrıldı.Ne alaka ? Bu daha kötü bir şey
Kötüdür dedim zaten, ancak bazı kişiler sanki Zoro Luffy'e ihanet etmiş gibi bir duruma getiriyor olayı, bu adam farklı amaçlarla tayfaya girdi ve amacını gerçekleştirip ayrıldı.Ne alaka ? Bu daha kötü bir şey
Evet ama yeri bura değil. Tehlikeli sorular sormaPeki Shanks kılıç ustası mıdır?
Wb gemisinde kural meyveyi bulan yer.Neden bu olara gösterildi fakat illaki aralarında bir çözüm bulabililerdi.Ne yani meyve sahibi adam bulsa meyveyi yemek mecburiyetinde kalıp ölecek miydi ? Mangaka neden bu diyor.Eşelemek fazla iyi değil.bu Adam neden arkadaşını öldürdü?
Aradığı ilk şey onun elinde olduğu için.
Aradığı şeyin bu olduğunu neden söylemedi?
Tayfanın ona bu konuda problem çıkartmayacağını bildiği halde söylemedi. Çünkü çok başka şahsi planının bilinmesini istemiyordu( law corazon olayı gibi. Shibukai olmak için korsanların kalbini alıp hükümete vermişti.)
Ona söyleseydi meyveyi belki verebilirdi.
Neden istemedi?
Vermezdi. Çünkü o buldu ve onun. -burada meyveyi bulan kişiden bir kardeşlik göremiyorum.-
Bireysel bencillikler hep var. Adamın kötülüğü hep kendi planlarını yıkacaklara oluyor.
Sorulması gereken ve herkesin sorduğu bu adamın amacı ne?
Bu bilinmediği takdirde Luffy ile Karasakal benzerdir.
Tayfa ilişkilerine bakın. Meselelere vurdumduymazlığa bakın benzerler.