Savaş görmemiş çocuklar ile barış görmemiş çocukların farklı değer yargıları vardır.
-Donquixote Doflamingo
-Donquixote Doflamingo
Aynen. Mesela Croco'nun bile sonradan yardım etmesi yanlış aslında. Adam Alabasta'fa karizmada tavan yapmışken iyilik timsali hareketler yaptırması imajını zedeledi. Bizim istediğimiz Alabasta Croco, PH Doflamingo, Jaya BB, Skypie Enel.Kesinlikle. Asıl korsan olanlar bu adamlar. Karasakal kötü mü diye soru mu olur arkadaş. Bu adam korsan değil mi? İyilik timsali mi olacaktı. Neyse susuyorum.
Bunun bir de Akainu ile olanı açılsın, sen o zaman gör felsefeyi.Bu konudaki felsefe hiçbir konuda yok
Onlar ayrı kafa zaten.Denizcinin görevi bunları yakalamak gerekirse öldürmek.Ama bu sitede yanlış yapan akainuAynen. Mesela Croco'nun bile sonradan yardım etmesi yanlış aslında. Adam Alabasta'fa karizmada tavan yapmışken iyilik timsali hareketler yaptırması imajını zedeledi. Bizim istediğimiz Alabasta Croco, PH Doflamingo, Jaya BB, Skypie Enel.
@Retribution Paladin
Bende okudum onları. Aynı şey Sakazuki Ace'yi öldürdüğünde de oldu. Utanmasalar adam yanlış yaptı diyecekler. Denizci lan bu