Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Karasakal Gerçekten Kötü mü?

Sizin düşünceniz.

  • İyidir

    Kullanılan: 10 5.7%
  • Kötüdür

    Kullanılan: 128 73.1%
  • Ne iyi ne de kötüdür

    Kullanılan: 46 26.3%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Şu üstte yazdığımın tecavüzden hafif olan tarafı neresi ? Adam kendince en adi kişiliği Teach ile bağdaştırmış atmış buraya bence o kadar da art niyetli bi yorum değil.
Arada dağlar kadar fark var. Birini öldürmek, birine ihanet etmek bin bir çeşit şekilde açıklanabilir. Ama tecavüzün bir açıklaması olmaz. En aşağılarda bulunan kötü eylem budur herhalde.

Teach haklı haksız ben orasında değil ama yaptığının tecavüzle alakası yok. Durum buyken gidip adamı olduğundan aşağıda göstermek art niyettir ! Sevmiyorsun diye asılsız gömmenin anlamı yok.
 
Kötüdür. Eğlencelidir. Kötü olduğu için eğlencelidir. İyi karakter her zaman prensesi kurtarır. Ama kötü karakter ister kurtarır ister öldürür. Ne yapacağı belli olmadığı için eğlencelidir.
 
Sanirim coskun karakteri yanlis anlasilmis tecavuzcu diye koymadim onu yanlis anlasilmasin neredeyse her filminde kotu adami oynadi diye koydum bu arada kendisini sadece tecavuz sahnesinden hatirlaman sanki bir tek filmi varmis gibi. Turkiyede yesilcamin kotu adami diyince ilk akla gelenlerdendir kendisi one piecede teachin ilk akla gelen olmasi gibi. Bu arada coskun gogen yesilcama yillarini vermis cok basarili bir oyuncu kotu karakter oynadigi bir suru film var sirf su yazdigin bile adamin kotu karakteri ne kadar iyi canlandirdigini gosteriyor.
 
Kötüdür ancak arkadaşına ihanet etti vs. durumlarını kabul etmiyorum adam ihanet etmek için giriyor aralarına zaten amacı meyveyi çalıp kaçmak.
 
Kötüdür. Verdiği tüm kararlarda inisiyatif kendisindeydi, Zor altında bir karar vermedi. İnsan(lar) öldürdü, kendisine sevgi ve saygı veren insanlara ihanet etti,onları can evinden vurdu. Korsanlığını(seri içinde ılımlı dışlanmışlarda var) bilmiyoruz daha ama o karakterde bir adamın Beyazsakal gibi huzur ve adalet getireceği şüpheli veriyorsa bile 5 misliyle alıyordur karşılığında birşey.
 
Hikaye içerisindeki rolünü, artılarını eksilerini bi kenara koymadan değerlendiren arkadaşlar sayasinde bu kadar tartışılıyor bu konu.

Bence rolünün hakkını verip, hikayeye renk katan gizemli bir karakter. Bunun yanı sıra kötü de.. Lastik gibi uzatmanın anlamı yok ki!
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık