Asıl soru, Lufy kötü mü?Net kötü. Amacı içinmiş onun içinmiş bunun içinmiş demek bana saçma geliyor. Eğer kötü bir şey yaptıysa kötüdür bunun lamı cimi yok. Ne mazereti olursa olsun yaptığı eylem belli ki mazeretleri de çok ahım şahım şeyler değil. Kısaca çok net bir şekilde kötüdür.
Karasakal kadar olmasada elbet Luffy'nin de kötülük yaptığı yer vardır. Hangimiz yapmadık ki zaten? Ama genel olarak baktığımızda iyi gözüküyor Luffy. Biraz bencil fazlaca umursamaz ama yine de zulüm gördüğü yerde yardım ediyor.Asıl soru, Lufy kötü mü?
Bencillik var ama kötü değildir. Aklı basmıyor daha fazla.Asıl soru, Lufy kötü mü?
Bu çerçevede bakarsak Law da kötüdür. Amaçlarına ulaşmak için, bilmem kaç korsanın kalbini hükümete hediye etmişti sonuçta. Ama birçok kişi Law'a kötü demez, dedirtmez.Net kötü. Amacı içinmiş onun içinmiş bunun içinmiş demek bana saçma geliyor. Eğer kötü bir şey yaptıysa kötüdür bunun lamı cimi yok. Ne mazereti olursa olsun yaptığı eylem belli ki mazeretleri de çok ahım şahım şeyler değil. Kısaca çok net bir şekilde kötüdür.
Law iyidir demedim zatenBu çerçevede bakarsak Law da kötüdür. Amaçlarına ulaşmak için, bilmem kaç korsanın kalbini hükümete hediye etmişti sonuçta. Ama birçok kişi Law'a kötü demez, dedirtmez.
Sevdiğimiz karakterlerin sonu olduğu, itici ve küstah şekilde davrandığı ve bunların altı pek doldurulmadığı için net kötü olarak algı yaratıyor şu an. İlk çıktığında ne güzel konuştuydu oysaki.
Senden bir Yagami Light ışığı aldım. Sen iyi diyorsun demedim zaten, genel algıdan bahsettim.Law iyidir demedim zaten
Kişisel intikamı uğruna aldığı her can kötülüktür benim gözümde. Ha tabi öldürürken en azından zalim, kötü olan korsanları öldürmeye dikkat etti ise bir nebze de olsa affedilebilir bir durum olur.
Teach ilk çıktığı haliyle çok sevdiğim bir karakterdi, gerçi hala kötü dememe rağmen eskisi kadar olmasa da severim Teach'i. Ama dediğim gibi benim veya başkasının sevmesi kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Gerçi Op dünyasında çok net iyi diyebileceğimiz hiçbir karakter yok herhalde. Bi @Rika vardır
Evet galiba var öyle bir ışık.Senden bir Yagami Light ışığı aldım. Sen iyi diyorsun demedim zaten, genel algıdan bahsettim.