Az çok dövüş gücü veya işlevi olabilecek her kadın alınıyor şeklinde algıladım ben. Bu durumda eli kılıç tutan Toki'nin az biraz kabiliyeti olabileceği gibi, geleceğe yollama yeteneği de bir şekilde işe yarardı belki bilemedim. Hem 800 yıl öncesinin bilgisine sahip biri olarak da faydasını dokundurabilirdi tayfaya. Hem illa güç de gerekmez bırak girsinler tayfaya ya! Mesela müzisyen olarak Hiyori'yi de alabilirsin ana kız takılırlar. Hiyori'nin bile belli bir insanüstü gücü var.Teşekkür Ederim. Ortada bir senaryo olmadığından Toki'nin yeteneğini nasıl kullanırız kestiremedim. Bu arada istersen o resimlerden baya var bende.
Konuyu açma fikri de şöyle geldi. One Piece waifu tier list yapıyordum. Dedim lan keşke bunların hepsi bir arada olsaydı bir organizasyonda. Sonra baktım baya güçlü oluyor öyle konu açayım dedim işte.
Fikir çok güzel bir şekilde gelmiş bu arada Böyle bir fikri daha önce ortaya atan illa var mıdır bilemedim ama güzel iş çıkarmışsın.
Konudaki resimler popülerlik anketinde kullanılanlar sanırsam. Ama bu büyüklükte ve netlikte daha önce rastlamamış olduğumdan epey ilgimi çektiler, tabi mümkünse bunların kaynağını veya erkeklerin de olduğu resimlerin birkaçını atabilirsin. Çok sevinirim.