Bırak İmparator tayfası etmezdiyi. Ortalama İmparator tayfasını köpeği yapardı bu kadro.
Kadro çok kalabalık.Yonko tayfasını köpeği etmekle kalmaz Dünya Hükümeti'ni bile alaşağı edebilirlerdi.Bırak İmparator tayfası etmezdiyi. Ortalama İmparator tayfasını köpeği yapardı bu kadro.
Shakuyaku ile Rayleigh zaten cepte.Bırak İmparator tayfası etmezdiyi. Ortalama İmparator tayfasını köpeği yapardı bu kadro.
Ray kim yav ona Hancockta yeter xdShakuyaku ile Rayleigh zaten cepte.
Shakuyakunun dediği gibi bilgi güçtür. Şu kadro bu istihbaratla, her şeyi yapabilirdi bu evrende.Kadro çok kalabalık.Yonko tayfasını köpeği etmekle kalmaz Dünya Hükümeti'ni bile alaşağı edebilirlerdi.
Evet, meyve sayesinde olması da bir ihtimal ama ben CP0 geneli yaşlanmama olayının olduğunu düşünüyorum. Bakalım, hazır CP0 üyeleri Wano'dayken öğrenebilecek miyiz bir şeyler.Dediğin gibi muhtemelen yaşı linlin den büyüktür. Yediği bir meyve sayesinde de olabilir.
Yine de ben bu karakterde komutan potansiyeli görüyorum.
Sevdiğim bir ikili. Hancock'un Luffy dışında nefret etmediği tek erkek Rayleigh sanırım. Ona saygı duyuyor doğal olarak. Yalnız, Rayleigh'in burnu sıkıldıktan sonra ovuşturması hoş detaymış. Sempatik adam.Ray kim yav ona Hancockta yeter xd