Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kadınlar, Bir İmparator Tayfası Eder mi?

Bu Tayfa ne ederdi ?

• Ortalama İmparator tayfası etmezlerdi.

Kullanılan: 9 4.6%
  • Ortalama İmparator tayfası ederlerdi.

Kullanılan: 65 33.5%
  • En Güçlü İmparator tayfası olurdu.

Kullanılan: 51 26.3%
  • Ne İmparatoru ? Korsanlar Kralı Tayfası

Kullanılan: 69 35.6%

• Kullanılan toplam oy
    194
Bu arada o kadar karakter rahat kk tayfası ile kapışabilir ama kazanamaz çünkü 1. 2. 3. Adam yok sayılabilecek kişiler yok var ama ray ile filan eşleşemezler ray tek tek pataklar veya şu baltalı abi ile ismini unuttum bm roger ile kapışsa çöpler işede öbürleri kapışsa as adamları dövecek öne çıkan elaman yok yani
Olsun sayı fazlalığı var iki, iki veririz.

Hancock'u bekliyorum. Gücünü görecek herkes.

Üye silindi 6810

Olsun sayı fazlalığı var iki, iki veririz.

Hancock'u bekliyorum. Gücünü görecek herkes.
Rayin filan wb tayfasına ne yaptığını gördün demi adam hiç umursamadı bile onları onun gibi olur ve roger ve rey bir kral haki salsa yarısı bayılır zaten bu tayfanın o yüzden sayı üstünlüğü kalmaz ve roger bence bm yi rahat bir şekilde pataklar sağlıklı iken hasta ikende pataklar ama daha zor olur kaptanları kaybedince de modları düşer filan ayakta kalanların sonra birkaç alan saldırısı filan öbürleride kaybeder

Rayin filan wb tayfasına ne yaptığını gördün demi adam hiç umursamadı bile onları onun gibi olur ve roger ve rey bir kral haki salsa yarısı bayılır zaten bu tayfanın o yüzden sayı üstünlüğü kalmaz ve roger bence bm yi rahat bir şekilde pataklar sağlıklı iken hasta ikende pataklar ama daha zor olur kaptanları kaybedince de modları düşer filan ayakta kalanların sonra birkaç alan saldırısı filan öbürleride kaybeder
Yanlız Anime sahnelerini canon mu sayacağız burada. Toei'nin fanlığı o. Rayin, güçlü olduğunu kabul ediyorum ama Bizim tarafta da Antik Silah var. :) Roger tayfası çok kalabalık bir organizasyon değil. Gaban, Ray dışında olan adamları da bilinmiyor pek. karşılaştırmak sağlıklı değil.

Üye silindi 6810

Yanlız Anime sahnelerini canon mu sayacağız burada. Toei'nin fanlığı o. Rayin, güçlü olduğunu kabul ediyorum ama Bizim tarafta da Antik Silah var. :) Roger tayfası çok kalabalık bir organizasyon değil. Gaban, Ray dışında olan adamları da bilinmiyor pek karşılaştırmak sağlıklı değil.
Zaten gaban ray dışını çöp olarak saydım ya belli bir şey olmadığı için. Toei o sahneleri oda ya sorup yapmıyor mu o yüzden dedim o sahneleri. bir adanın içinde iken balkılar birşey yapamaz ki hemde roger ray gaban boş değil ya adamlar çok üst düzey roger rahat bir şekilde döver bence bm yi ray ve gabanda birbirlerinin sırtlarını kollayarak savaşırlar ise kazanırlar gibi bence

baya bir yonkou tayfası ederler ama bir şeyi merak ettim nami bulunduğu grup için biraz zayıf savaşçıların birkaçından zayıf mesela hina boanın kardeşleri marguerite.
bu benim şahsi görüşüm

baya bir yonkou tayfası ederler ama bir şeyi merak ettim nami bulunduğu grup için biraz zayıf savaşçıların birkaçından zayıf mesela hina boanın kardeşleri marguerite.
bu benim şahsi görüşüm
Evet de. Nami ve Usopp, Ulti ve Page One ile eşleşti. Tayfa baya vites arttırdı. Brook ve Robin de Black Maria ile savaşacak.

Stussy, bm'a linlin diye seslenen az kişiden biriydi ve hükümet içerisinde iyi bir posizyonda. Bir sonraki görüşümüzde belli olur zaten.
Stussy, Big Mom'dan daha yaşlı olduğundan ona Linlin diyor çok yüksek ihtimalle. Kesinliği olan bir şey değil fakat CP0 üyelerinin bir şekilde yaşlanmadığı yani bazı üyelerinin çok çok önceden de bulunan kişiler olduğu BM geçmiş hikayesinde çaktırılmıştı. Üstüne üstlük, Stussy'nin Vivre Card'ında yaşı açıklanmak yerine ''sır'' yazılmıştı. Kadınların yaşı sorulmaz diye espri yapılmaya çalışılmamışsa dediğim konuyu kanıtlar bence. Çok gizemli kadın kendisi.

Stussy, Big Mom'dan daha yaşlı olduğundan ona Linlin diyor çok yüksek ihtimalle. Kesinliği olan bir şey değil fakat CP0 üyelerinin bir şekilde yaşlanmadığı yani bazı üyelerinin çok çok önceden de bulunan kişiler olduğu BM geçmiş hikayesinde çaktırılmıştı. Üstüne üstlük, Stussy'nin Vivre Card'ında yaşı açıklanmak yerine ''sır'' yazılmıştı. Kadınların yaşı sorulmaz diye espri yapılmaya çalışılmamışsa dediğim konuyu kanıtlar bence. Çok gizemli kadın kendisi.
Dediğin gibi muhtemelen yaşı linlin den büyüktür. Yediği bir meyve sayesinde de olabilir.
Yine de ben bu karakterde komutan potansiyeli görüyorum.

Bu arada kadın düşmanı üye sayısı 5'e çıkmış.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık