Sana millete atar yapasın diye mi izin verdik dikkat et yorumlarına.Hatırlatmana gerek yok ben one_piece01 kardeşim gidip şikayet edebilirsin kimseden çekinmem.
Sana millete atar yapasın diye mi izin verdik dikkat et yorumlarına.Hatırlatmana gerek yok ben one_piece01 kardeşim gidip şikayet edebilirsin kimseden çekinmem.
Tamam görürüz unutmam.Croco'nun seviyesi belli.Fiziksel güç 10 üzerinden 3,meyve hakimiyeti 10 üzerinden 6 veya 7'dir.Bu kadar yani.He fiiziksel gücünü arttırmış kendini geliştirmiştir yeni dünyada yardırıyor olabilir ama ne Jinbei ne de Luffy karşısında yine hiç bir şansı yok.Yeni dünyaya geri döndü bu yorumunu unutma tamam mı yeni dünyaya tekrar gitti ordaki yeni durumunu görürsün çaylaklar bile orayı kaosa çevirmiş bu kadar tecrübeli bir adamı ilerleyen sayfalarda mangada görürsün cc arc ı geçelim yakın zamanda çıkacaktır.
Ben de öyle düşünüyordum ama değilmiş sanırım Smoker yağmur yağdıran tozu kullanıyor.Hayır luffy ağzıyla su attığında diğerini eliyle emmişti ki ayrıca alabastadaki yağmuru çekiyor içinden çıkmıştı yağmur hatırlatırım.
Boyle bilgi verilmedi nasil bukadar emin konusabilirsin?Hayır luffy ağzıyla su attığında diğerini eliyle emmişti ki ayrıca alabastadaki yağmuru çekiyor içinden çıkmıştı yağmur hatırlatırım.
özel msjda kastediyorsan.orda croconun sadece mihawk,shanks gibi adamlar la birlikte çaylaklığından bahsetmişsin.shanks gille aynı dönemde olması crocoyu jinbeiden üstün mü yapıyor?Özeline açıkladığımı düşünüyorum bakarsan net olarak anlarsın.
kesinlikle katiliyorum. 18 yasindaki jinbei ile kapisan cocuk,2.si 21 yasindaki 2. boluk komutaniBeyler üstelemeye gerek yok.
Kimisi Croc der kimisi Jimbei der...
Ben Ace>Ace>Jimbei>Croc diyorum mesela