The Hangover
Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekârlığa veda partisi vermek için Las Vegas’a giden dört tuhaf arkadaşın, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanmaları üzerine gelişen olağanüstü maceralar aktarılmaktadır. Damadın ortalıkta olmaması da ayrı bir meseledir! Kafaları hala kıyak olan bu kafadarlar, bir gece öncesine dair hiçbirşeyi hatırlayamazlar. Birbirinden şapşal ama sevimli bu üç hergele, ipuçlarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles’a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.
The Hangover Part II
Phil, Stu, Alan ve Doug, Stu’nun düğünü için Bangkok'a giderler. Las Vegas’taki bekarlığa veda partisinden sonra Stu işini şansa bırakmayıp sakin bir düğün öncesi kahvaltısı yapmayı tercih eder. Stu, Doug’un bekarlığa veda patisindeki gibi olaylar olmasın diye bekarlığa veda partisi yapılmaması kararını alır. Bu karar diğer 3′lüyü pek memmun etmesede en yakın arkdaşlarının bu dileğini yerine getirirler. Büyük günden 2 gece önce sahilde bir bira içmeye karar verirler. Fakat bazı şeyler ters gider. Planları tutmamaya başlar. Vegas’ta olanlar çok dert etmez ancak Bangkok’ta başına büyük dertler açar. Phil uyandığında nasıl geldiğini bilmediği bir hotel odasında uyanır ve ekibi toplar. Bir önceki filmde de olduğu gibi buraya nasıl geldiklerini araştırmaya başlarlar.
The Hangover Part III
Kurt sürüsünün Bangkok'u birbirine kattığı o meşhur gecenin üzerinden iki sene geçmiştir. Phil, Stu ve Doug evlerinde kendi hallerinde, dertsiz ve 'olaysız' biçimde yaşamaktadırlar. Eski dosyalar kapanmış, dövmeler lazer ışınlarına teslim edilmiştir. Bela paratoneri Leslie Chow ise Tayland’da bir hapisanededir. Sürünün 3 erkeği neredeyse normal bir hayat sürerken, pek tabii Alan bu durumdan hiç memnun değildir.
Belalı gecelerden sonra Alan ilaçlarını almayı bırakmış ve kendisini doğasına bırakmıştır ki bu Alan için, sınırsız, sağduyusuz, filtresiz bir haya demektir! Kişisel bir krizin ortasına düşen kahramanımız en sonunda yardım almaya karar verir ama en önemli sorumluluk en iyi 3 dostunun omuzundadır!
Aslında bu tarz filmleri pek izlemem baktım herkes izliyor bende bu kervana katılayım dedim.
1.Filmi güzeldi özellikle kapanışı güzel yaptılar. Ardından hemen 2.Filme geçtim biraz sıktı.
Herşeyi tahmin etmeye başladım , pek keyif alamadım ama oyunculuklar fena değildi .
3. Film ise başlangıç olarak güzel başladı sonra bozdu çok bozdu hemde.
Yalnız bu filmi kesin ama kesin yakın arkadaşlarınızla izlemeniz gerekiyor. Tek başına tebessüm etmek kadar kötü birşey yok.
Bu film resmen arkadaş ortamında izlensin diye yapılmış diyebilirim. :T