Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

The Hangover



Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekârlığa veda partisi vermek için Las Vegas’a giden dört tuhaf arkadaşın, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanmaları üzerine gelişen olağanüstü maceralar aktarılmaktadır. Damadın ortalıkta olmaması da ayrı bir meseledir! Kafaları hala kıyak olan bu kafadarlar, bir gece öncesine dair hiçbirşeyi hatırlayamazlar. Birbirinden şapşal ama sevimli bu üç hergele, ipuçlarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles’a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.

The Hangover Part II



Phil, Stu, Alan ve Doug, Stu’nun düğünü için Bangkok'a giderler. Las Vegas’taki bekarlığa veda partisinden sonra Stu işini şansa bırakmayıp sakin bir düğün öncesi kahvaltısı yapmayı tercih eder. Stu, Doug’un bekarlığa veda patisindeki gibi olaylar olmasın diye bekarlığa veda partisi yapılmaması kararını alır. Bu karar diğer 3′lüyü pek memmun etmesede en yakın arkdaşlarının bu dileğini yerine getirirler. Büyük günden 2 gece önce sahilde bir bira içmeye karar verirler. Fakat bazı şeyler ters gider. Planları tutmamaya başlar. Vegas’ta olanlar çok dert etmez ancak Bangkok’ta başına büyük dertler açar. Phil uyandığında nasıl geldiğini bilmediği bir hotel odasında uyanır ve ekibi toplar. Bir önceki filmde de olduğu gibi buraya nasıl geldiklerini araştırmaya başlarlar.

The Hangover Part III



Kurt sürüsünün Bangkok'u birbirine kattığı o meşhur gecenin üzerinden iki sene geçmiştir. Phil, Stu ve Doug evlerinde kendi hallerinde, dertsiz ve 'olaysız' biçimde yaşamaktadırlar. Eski dosyalar kapanmış, dövmeler lazer ışınlarına teslim edilmiştir. Bela paratoneri Leslie Chow ise Tayland’da bir hapisanededir. Sürünün 3 erkeği neredeyse normal bir hayat sürerken, pek tabii Alan bu durumdan hiç memnun değildir.
Belalı gecelerden sonra Alan ilaçlarını almayı bırakmış ve kendisini doğasına bırakmıştır ki bu Alan için, sınırsız, sağduyusuz, filtresiz bir haya demektir! Kişisel bir krizin ortasına düşen kahramanımız en sonunda yardım almaya karar verir ama en önemli sorumluluk en iyi 3 dostunun omuzundadır!

Aslında bu tarz filmleri pek izlemem baktım herkes izliyor bende bu kervana katılayım dedim.
1.Filmi güzeldi özellikle kapanışı güzel yaptılar. Ardından hemen 2.Filme geçtim biraz sıktı.
Herşeyi tahmin etmeye başladım , pek keyif alamadım ama oyunculuklar fena değildi .
3. Film ise başlangıç olarak güzel başladı sonra bozdu çok bozdu hemde.

Yalnız bu filmi kesin ama kesin yakın arkadaşlarınızla izlemeniz gerekiyor. Tek başına tebessüm etmek kadar kötü birşey yok.
Bu film resmen arkadaş ortamında izlensin diye yapılmış diyebilirim. :T
 
WALL-E



Harap edilmiş, kirli ve kuru bir dünyada hikâye başlar. Yüz yıllar önce bütün insanlar, çevrenin kesintisiz kötü kullanımı yüzünden yaşanamaz hale gelen dünyayı BnL isimli bir mega şirketin inşa ettiği uzay gemileri ile terk etmiştir. WALL-E dünyayı temizlemek için üretilmiş bir robottur. İnsanlar bir gün dünyayı terk etmek zorunda kalırlar, ancak giderken tüm robotları kapatmışlardır, WALL-E dışında. Gezegende bir başına kalan WALL-E yüzyıllar boyunca gezinir durur. Ancak bir gün gezegene EVE adında bir arama robotu gönderilir. WALL-E, EVE'e âşık olur; 700 yıl öncesinden kalma plazma televizyonunda 1969 yapımı Cici Kız (Hello, Dolly!) filmini izlerken yaşadığı hislerinin aynısını duyar. WALL-E ile EVE galaksiler arası bir macera yaşarlar.
Filmdeki insanlarsa Axiom adlı gemide yaşarlar. Bir koltukta, yıllarca hareketsiz duran tembel ve obez insanlar yan yana otururken dahi birbirlerinin yüzüne bakmadan bir ekran aracılığıyla iletişim kurarlar. Burası insanların yiyecekleri yemekten giyecekleri renge kadar her şeyin yönetildiği otomatik bir gemidir.
Geleceğin daha önce hiç hayal edilmemiş vizyonlarını içeren bu filmde WALL-E'ye, aralarında bir hamamböceği ile bozuk robotlardan oluşan kahraman ruhlu bir topluluğun da yer aldığı ilginç karakterler eşlik eder.

Film harikulade.İzlemenizi tavsiye ederim.Gerçekten iyi bir aşk temasını işlemesinin yanı sıra düşündürücü bir film.
Filmdeki kaptandan çok etkilendim.O ne azimdi öyle.:respect:
 
Geçen 1. yi izledim hiç beğenmedim neden acaba :/
1 Güzeldi ama bende 2.'yi izlemek için için neden görmedim.

Looper



Looper, zamanda yolculuğun mümkün olduğu 2077 yılında geçiyor. Yasadışı ilan edilen bu zamanda yolculuğu yalnızca mafya kullanmakta ve ortadan kaldırmak istediklerini geçmişe yollayarak tetikçiler tarafından öldürülmelerini sağlamaktadır. Gelecekten gelen kurbanları öldüren uzman tetikçilerin en iyilerinden biri Joe'dur. Ne var ki, Joe'nun yeni kurbanı, 30 yıl sonradan gelen kendisidir. Hedefini öldüremeyen Joe, bu işi çözmelidir, yoksa kendisi de öldürülecektir.

Konusunda Zamanda yolculuk olduğu için izledim. Sırf konusu açısından güzel filmdi daha önce pek böyle bir film izlememiştim güzeldi. Her ne kadar her şey açıklanmasa da güzel filmdi + Bruce willis oynuyor :D
 
Konusunda Zamanda yolculuk olduğu için izledim. Sırf konusu açısından güzel filmdi daha önce pek böyle bir film izlememiştim güzeldi. Her ne kadar her şey açıklanmasa da güzel filmdi + Bruce willis oynuyor :D[/SPOILER]
Yorum Mükemmel ya tebessüm ettim yeminle :D
Filmi izlemek şart oldu merak ettim :T
 
Man of Steel



Yeni Superman filminde Clark, nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır. Kendisini keşfestmek için çıktığı yolculuk, dünya insanlarına umut sembolü olması için de atacağı ilk adımdır...

Kesinlikle sinemada izlenmesi gereken filmler arasında olduğunu söyleyebilirim. Superman'in hikayesini bilmesem de başlangıç için güzel bir film olmuş bence, izlerken sıkılmadım açıkçası. Aksiyonu bol, efektleri muhteşem bir film, Zack Snyder güzel iş çıkartmış. Her filmde olduğu gibi bunda da salak saçma şeyler vardı tabi ki ama film genel anlamda iyi olmuş. Kötü karakter de daha karizmatik birisi olabilirdi diye söylenmeden edemedim.
Normalde Cevahir'de izlerim ama bu sefer Trump Towers'a gitmiştim ve ses sitemini hiç beğenmedim orasının. Cevahirde tekrar izlicem, bakalım sorun filmde mi yoksa salonda mı görcez.
 
Yes Man



Carl Allen hayatı hiçbir yere varmayan biridir ta ki bir gün çok basit bir şeye, her şeye ama her şeye “evet” deme ilkesine dayanan bir kendi kendine yardım programına katılana dek. Böylece “EVET”in gücünü açığa çıkaran Carl’ın hayatı beklenmedik ve harika bir şekilde değişmeye başlar: İşte terfi almakla kalmaz, yeni bir aşka da yelken açar. Ama her fırsata kucak açma hevesi biraz fazlaca iyi bir şeye dönüşmeye adaydır.

2008'de, film çıktığında izlemiştim. Jim Carry nin gözüne konan sinek sahnesi dışında gülmemiştim. Bu sefer muhtelif yerlerde sık sık güldüm. Bu sefer niye bu kadar komik geldi bilmiyorum. :) Ayrıca o zamanlar Zooey yi tanımıyordum. Artık tanıyorum ve sanırım bu yüzden film, daha bi izlenebilir geldi gözüme. :D
 
Batman: The Dark Knight Returns - Part 2



Merakla beklediğim filmi , en sonunda izledim. Berbat ötesi bir filmdi.
Spoiler patlaması olabilir o nedenle ,

Öncelikle , Joker tiplemesi daha iyi yansıtılmalıydı diye düşünüyorum. Zekice oyunlar hiç yoktu. Bildiğin silahı al geleni geçeni vur.
Ayrıca 2143 tane kurşun atıldı biri isabet etti . Batman yaşlı hali ile , zilyon tane kurşunlardan çok kolay kaçması fazla abartıydı be arkadaş. Tamam kaçsın adam kendini eğitmiş felan filan da tarıyorlar bildiğin anca bir tane isabet ediyor. :D

Batman , bu bölümde psikopata bağlıyor bu kısımıda beğenmedim.
Jokeri bildiğin döve döve öldürdü adam. :T
Sonrada yaktı :/ Bildiğin Psikopat and Cinnet Mode' a girmiş. Doğal olarak Joker kazanmış oldu.
Selina , çok yaşlanmış kahretsin :/ Konuşmak istemiyorum .

Superman sen nerden geldin be abicim :/ Sana verilen ağırlık , Joker'e harcansaydı daha güzel olabilirdi.
Jokerin sıradan bir deliden farkı yoktu. Silahı al tak tak ve öl :T

Superman vs Batman olayında gaza geldim , batman iyi dayandı :T
Aslında Superman çok gevşek davrandı ama :/ Batman o sonda sapladığı ilaç ile istese Supermanı öldürebilirdi dimi ? :/

Sonuç olarak , bu film olmamış arkadaş.
Tek güzel yanı Superman vs Batmandır. Gerisi boş.
 
Back to The Future



Dönemin özellikle tasarımıyla öne çıkan otomobillerinden olan bir DeLoran'ın içine gizlenmiş icat, Marty'i yanlışlıkla 50'lere geri götürür. Sorumsuz delikanlı bu gösterişsiz Amerikan kasabasında bir kazaya yol açar ve müstakbel anne ve babasının tanışmasına engel olur. Böylece kendisi de hiç doğmamış olacağı için bu durumu düzeltmesi gerekmektedir. Ama hayat sandığından daha karmaşıktır ve sorumluluk kelimesinin anlamını öğrenmek zorundadır.

Back to the Future Part II



Fırlama Martin ile çılgın bilim adamı dostu Dr. Brown için, bir kez daha zaman makinesine çevirdikleri DeLorean'a başvurma zamanı. Marty bu kez 2015'e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak. Elbette bunu yaparken yine ortalığı karıştırıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecektir.

Back to the Future Part III



1955 yılında kısılıp kalan Marty'i kurtarmak için Dr. Brown zamandan seyahat eder. Ancak kendisi 1855'e gelip DeLorean bozulduğu ve o zamanın teknolojisi yetmediği için bu zaman diliminde kısılıp kalan Doktor, Marty'ye bir mektup yazarak arabayı gömdüğü yeri söyler.

Canım sıkıldı bir kez daha izleyeyim dedim halen izlemeyen varsa izlesin :oleyo2:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık