Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Amores perros



Meksika şehrinde bir trafik kazası üç kişinin yaşamını yitirmesine sebep olur. Genç delikanlı Octavio, kardeşinin karısı Susana ile kaçmaya karar verir. Köpeği Cofi'yi kaçışlarına yardımcı olacak paranın elde edilmesine aracı olarak kullanırlar. Uysal bir sokak köpeği Cofi'den bir köpek dövüşlerinin değişmez şampiyonu olan bir canavar ortaya çıkarır. Kardeşinin karısı ile yaşdığı dokunaklı aşk üçgeni, yasak aşkın geri dönüşsüz bir yol haline gelmesiyle daha da karmaşıklaşır.
Bu arada, 42 yaşındaki Daniel güzel model Valeria ile birlikte yaşamak için ailesini terk eder. Yeni hayatlarını kutladıkları gün Valeria trajik bir kazada sakat kalır. Peki her şeye sahip olduğunu düşündüğü anda tüm hayatı birden bire değişen Daniel ne yapacaktır? Bu kaza ve sakatlık,aşklarını yıpratmaya başlar, artık aşklarının gerçek sınanmasıdır yaşanan.
Yıllarca hapis yatmış kiralık katil olarak çalışan eski komünist gerilla El Chivo kaza yerine geldiğinde Octavio'nun ölmek üzere olan köpeği Cofi'yi bulur, onu alır ve iyileştirir. Bu karşılaşma, onun acı dolu geçmişiyle başa çıkmasına yardımcı olacaktır. Cofi eski mutlu,sakin günlerine kavuşmuştur ancak artık gizli dünyasına sakladığı vahşilik ve şiddet, El Chivo'yu çok üzecek bir acı süprize sebep olur. El Chivo, Cofi ile ne kadar benzeştiğini görür, kafasına silah dayadığı Cofi'nin "Ben bana öğretileni yaptım" bakışı ile kendi iç çatışmasını yaşar ve köpeği vuramaz. Ancak olayların akışı, seyirciyi bile hadi artık dedirtecek bir noktaya getirir. Sonrası, kendisini saklamış ve uysal bir hayat sürmüş eski komünist bir gerillanın diğer yüzünün sahneye çıkmasıdır ki bu kötüler için sonun başlangıcıdır.

Filmde paralel kurgu var, 21 gram filmini izleyen varsa az çok tahmin eder, aynı yönetmenin filmi zaten. İnsanı sarsmayı iyi biliyor bu adamda, Darren Aronofsky gibi. İnsanların zaaflarını, tutkusunu ve para hırsını anlatır. Oyunculuklar gerçekçidir. Müziklerini de çok beğendim. 2. hikayeyi çok beğenmedim ama, kadının sürekli köpeğine seslenmesi az sinirimi zıplatmadı değil. Türkçeye 'Paramparça Aşklar, Köpekler' diye çevrildi.
 
How to Train Your Dragon




Ejderha savaşının bir yaşam tarzı olduğu Berk adasında yaşayan bir genç, icat etmis olduğu mekanizmayı bir ejderhaya doğrultur ve onu vurur. Ejderhayı arama çabalarından eli boş dönmez ve onu bulur. Ama ilk amacı ejderhayı öldürmek olan Hiccup(Hıçkıdık) onu öldüremez, sonrasında yaşananlar hem kahramanımızın hem ejderhanın hem de Berk Adası'nın kaderini değiştirecektir.

Böyle güzel animasyonlari niye hep gec izlerim merak ediyorum :/ Dissiz ile Hickidik'in birbirleriyle bag kurdugu sahneler epey iyiydi. Hickidik'in su lafini ise unutmayacagim; "Elalem bicagini, kadehini falan kaybeder, ama ben tutup koca bir ejderhayi kaybediyorum." Birde Dissiz'in güvenini kazanmak icin yedi ya cig baligi, canim ya :/ 3d izlemek vardi ama bunu >.>
 
Poseidon



Yılbaşı arifesidir ve 2000 den fazla yolcu ve mürettebat, dev gemi Poseidon ile Kuzey Atlantik’te seyir halindedir. Balo salonunda eğlenceli dakikalar yaşamakta olan insanlar az sonra başlarına gelecek olan felaketten yana bihaberdirler. Ansızın 30 metreyi aşan dev bir dalga ile Poseidon alabora olur. Gemi içinde çöken kolonlar, yangınlar dehşet bir kargaşaya neden olur. Hayatta kalanlar ise kurtuluş yolu aramaktadırlar.

Aksiyon filmlerini genelde sevmem ve hep başarısız bulurum (kült yapımlar hariç). Ancak bu filmi çok beğendim. Her şey dozunda olmuş. Klişe kullanmamışlar nerdeyse. Kimin öleceğine dair hiçbir tahminim tutmadı açıkçası. Uyarlama gibi dursa da, 72 yapımı filmin sadece ana temasını almış. Klostrofobiniz varsa, izlemenizi önermem. Çünkü hep kapalı ve dar alanlarda geçiyor. Aksiyon arıyorsanız, uygun bir film.
 
Fast & Furious 6



Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve örgütün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir.
Hobbs, Dom'a takımını Londra'da yeniden toplamasını teklif eder, karşılığındaysa haklarındaki tüm dava dosyaları ve suçlamalar düşürülüp eve geri dönmeyi, ailelerine kavuşmayı vaat eder.

Film genel anlamda güzeldi ama bazı sahneler aşırı zorlama olmuş. Filmdeki komik sahnelerse gayet iyiydi açıkcası. En güzel kısmı ise filmin sonuydu, bu sahne olmasa film benim için kötünün iyisi olacaktı..:D İlk izlediğimde çoğu kişi filmin sonundaki yazının geçmesini beklemeden çıkmaya başlamıştı(Bende onlardandım.) ama 2. kez izlediğimde herkes o yazının geçmesini bekliyordu..
Aşağıda filmin sonuna dair yorum yapcam. Filmi izlemeyenler veya izlemeyi düşünenler bakmazsın, ben filmin sonunda haadi be demiştim açıkcası.

Film yine Tokyo'da geçerse ve yine Driftin dibine dibine vururlarsa güzel olur bence. Silahlar falan baymaya başlamıştı artık. Zaten Tokyo Drift çıtayı fazla yükselttiği için pek tat vermiyordu yeni çıkan filmler.
Filmin sonunda Jason reyizi görünce baya heyecanlanmıştım açıkcası..:d Bizim Taşıyıcı'ya bir Audi güzel olur, o da Almanları simgelesin filmde. Attığı kolyeye bakarsak, Gisele onun kardeşi veya tanıdığı olabilir, yani intikam filmi izleyeceğiz diyebilirz. Yeni filmde bizim çocuğa da Köpek Balığı verirlerse tadından yenmez açıkcası..
 

AngelM

The Amityville Horror



George ve Kathy Lutz, üç çocukları ile birlikte, korkunç bir cinayetin vuku bulduğu bir eve taşınırlar. O evde yaşanmış olan felaketleri öğrendiklerinde evden vazgeçmek yerine yaşanan dehşeti geçmişte bırakmayı seçerler. Ta ki George tuhaf davranışlar sergilemeye ve kızları Chelsea da tuhaf insanlar gördüğünü söylemeye başlayıncaya dek. Şimdi ailenin önünde 28 gün boyunca sürecek olan katıksız dehşet ile dolu günler vardır. Bu durumla nasıl baş edecekleri ise filmin korku ve heyecan dolu sahnelerinde saklıdır.

cok korkuttu.
 
The Hangover Part III



Kurt sürüsünün Bangkok'u birbirine kattığı o meşhur gecenin üzerinden iki sene geçmiştir. Phil, Stu ve Doug evlerinde kendi hallerinde, dertsiz ve 'olaysız' biçimde yaşamaktadırlar. Eski dosyalar kapanmış, dövmeler lazer ışınlarına teslim edilmiştir. Bela paratoneri Leslie Chow ise Tayland’da bir hapisanededir. Sürünün 3 erkeği neredeyse normal bir hayat sürerken, pek tabii Alan bu durumdan hiç memnun değildir.
Belalı gecelerden sonra Alan ilaçlarını almayı bırakmış ve kendisini doğasına bırakmıştır ki bu Alan için, sınırsız, sağduyusuz, filtresiz bir haya demektir! Kişisel bir krizin ortasına düşen kahramanımız en sonunda yardım almaya karar verir ama en önemli sorumluluk en iyi 3 dostunun omuzundadır!
Hangover film serisinin üçüncüsü ve sonuncusu olan filmde bu sefer düğün ya da bekarlığa veda partisi yok. Filmin yönetmenliğini yine Todd Phillips üstlenirken, "Wolfpack" yine tabii ki Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha ve Zach Galifianakis'ten oluşuyor.

[YOUTUBE]NKE-RXR_XIs[/YOUTUBE]

Geçen seneden beri beklediğim film. Yine gülmekten karnıma ağrılar girdi izlerken. :D Özellikle Alan ve Phil'in çatıdan inmeye çalıştıkları sahne. ^^ En az birinci filmde güldüğüm kadar güldüm. Ama bir yandan da serinin son filmi olmasına üzüldüm. Gerçi başka konu bulamazlardı, Alan da gitti. :D
Gidip gitmeme konusunda kararsız olanlar kesinlikle gitsin. Çok komikti.
Ve gidecekler için; son sahnede film bitişinde çıkan isimlerin olduğu ekran gelince salondan çıkmayın, yaklaşık 30 saniye sonra devam ediyor. :D
Geçen 1. yi izledim hiç beğenmedim neden acaba :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık