My Sassy Girl
Kolej öğrencisi Kyun-woo(Tae-hyun Cha)bir akşam eve dönüşünde metroda çok güzel ama bir o kadar da sarhoş bir kıza(Ji-hyun Jun) rastlar. Kız metro hattının kenarında ayakta zor durmaktadır ve Kyun-woo onu trenin önüne düşmekten kurtarır. Bindikleri trende kız baygın düşmeden önce en son Kyun-woo'a laf attığı için yolcular onun kız arkadaşı olduğunu düşünürler. Yolcuların suçlayıcı bakışları üzerine Kyun-woo kızın sorumluluğunu almak ve onu bir motele kadar taşımak zorunda kalır.
Film çok güzel yer yer kahkaha attığımı hatırlıyorum ayrıca korelilerin tavırlara bittim bize benziyolar harbiden. Normalde böyle romantik komedi dram tarzı şeyleri pek sevmem ama hoşuma gitti film hiç sıkılmadan izledim çokta beğendim tavsiye ederim. Bide bunun amerikan versiyonu varmış bir iki araştırdım tahmin ettiğim gibi çoğu yorum aynı duyguyu veremedikleri yönünde ama o filmide yakında izlemeyi düşünüyorum çünkü başroldeki kız çok dikkatimi çekti biraz fazla güzelmiş Tabi bu filmdeki kızda çok güzel gerçi dudaklarına bakmaktan tipine pek dikkat edemedim, ben böyle parlayan dudak görmedim ayrıca mimikleri tavırları gülümsemesi falanda çok hoş kızın