Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Bugün vizyona girdi ya:D
Senaryoda yapılan "yapısal" değişikliklerden dolayı geri istemişler. Çok az bir gay anlatımı var ama hiçbir şekilde gösterilmiyor etkileşim. Muhtemelen Türkiye Maketi muhabbeti yüzünden. Tamamen siyasi. Sakarya'da bile doluydu bu arada salonasdlkfj
Kültür bakanlığı değil diyanet işleri sanırım o zaman :/ neyse yorumsuz.Siyasi ise bilemiyorum yaparlar.Filmi izlemedim bilmiyorum ama batı bazen bizim toprakları kötüleyenlere ödül verebiliyor şu Mustang filmi öyleydi.Yönetmenin ülkeyi tanımadığı filmden belliydi yurtdışında yaşıyordu.

Dilberay

Çocuk tecavüzü sahnesinin vahşetini gösterecez diye öyle bir şey yapmışlar ki travmatik bir şey ortaya çıkmış.

Kültür bakanlığı değil diyanet işleri sanırım o zaman :/ neyse yorumsuz.Siyasi ise bilemiyorum yaparlar.Filmi izlemedim bilmiyorum ama batı bazen bizim toprakları kötüleyenlere ödül verebiliyor şu Mustang filmi öyleydi. Yönetmenin ülkeyi tanımadığı filmden belliydi yurtdışında yaşıyordu.
Ucuz propaganda filmi gibi olmamış ya bu. Baya yedirilmiş bazı şeyler filme. O yüzden aynı kefeye koymak istemiyorum.
spoiler sorun etmem diyorsan

Aldığı puanlara baktıktan sonra girdiğim beklentinin üstünde çıktı. 10 üzerinden 7si var bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık