Kardeşim ve arkadaşına da ısmarladım bir delskdjfBilet parasıyla idda oynasan daha hayırlıydı
Abi sen ısmarlamamış olsaydın 2. yarı çıkacaktık filmden deyip vicdan yaptırdılar bir de
Kardeşim ve arkadaşına da ısmarladım bir delskdjfBilet parasıyla idda oynasan daha hayırlıydı
Kazığı fena itelemişlerKardeşim ve arkadaşına da ısmarladım bir delskdjf
Abi sen ısmarlamamış olsaydın 2. yarı çıkacaktık filmden deyip vicdan yaptırdılar bir de
The Evil Dead'i sevdiysen diğer 2 filmini ve dizisinide tavsiye ederim.Bu hafta The Evil Dead, Cube ve Sivas'ı izledim. 3 filme de puanım ''8'' (Üçünü de arkadaşımın odasında 4 kişi izledik)
The Evil Dead'i beğendim ama ana karakteri sevemedim.(1-2 tane de devamlılık hatası vardı)
Cube bu filmler içinde en beğendiğim oldu. Her seferinde beklemediğim bir şeyle karşılaştım.
Sivas'ı ''köpek boğuşu var, efsane'' diyen bir arkadaşım sebebiyle 4 kişi izledik.(Yönetmen köpeklerin zarar görmediğini söylüyormuş.)
Ana karakter olan çocuk, harika bir oyuncu; her sahnesinde film zirve yapıyordu.
Diğerlerini de izleyeceğiz. Muhtemelen en çok 3. filmi seveceğim.The Evil Dead'i sevdiysen diğer 2 filmini ve dizisinide tavsiye ederim.
Adam filmin %96'sı filan. Daha iyi kötü olmayabilir.No Country For Old Men
Herif en gerçekci psikopat seçilmiş zaten.Adam filmin %96'sı filan. Daha iyi kötü olmayabilir.