Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Bu hafta The Evil Dead, Cube ve Sivas'ı izledim. 3 filme de puanım ''8'' (Üçünü de arkadaşımın odasında 4 kişi izledik)
The Evil Dead'i beğendim ama ana karakteri sevemedim.(1-2 tane de devamlılık hatası vardı)
Cube, bu filmler içinde en beğendiğim oldu. Her seferinde beklemediğim bir şeyle karşılaştım.
Sivas'ı ''köpek boğuşu var, efsane:D'' diyen bir arkadaşım sebebiyle izledik.(Yönetmen köpeklerin zarar görmediğini söylüyormuş.)
Ana karakter olan çocuk, harika bir oyuncu; her sahnesinde film zirve yapıyordu.

Son düzenleme:
Bu hafta The Evil Dead, Cube ve Sivas'ı izledim. 3 filme de puanım ''8'' (Üçünü de arkadaşımın odasında 4 kişi izledik)
The Evil Dead'i beğendim ama ana karakteri sevemedim.(1-2 tane de devamlılık hatası vardı)
Cube bu filmler içinde en beğendiğim oldu. Her seferinde beklemediğim bir şeyle karşılaştım.
Sivas'ı ''köpek boğuşu var, efsane:D'' diyen bir arkadaşım sebebiyle 4 kişi izledik.(Yönetmen köpeklerin zarar görmediğini söylüyormuş.)
Ana karakter olan çocuk, harika bir oyuncu; her sahnesinde film zirve yapıyordu.
The Evil Dead'i sevdiysen diğer 2 filmini ve dizisinide tavsiye ederim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık