Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

The Platform
Eee sonunda ne oldu şimdi. Beğenmedim. Tamam sonunu açık uçlu bırakmak güzeldir de bunlar olayı yanlış anlamış. Hiçbir şey anlatmamak açık uç değildir.
İzlediğim dönemde anlam çıkartan bayağı kişi vardı. Herhalde anlayamadığımız bazı metaforlar var; ya da...

Bugün arkadaşım da "önerir misin?" diye sordu.
Yeniden mi popüler oluyor?

Son düzenleme:
The Platform
Eee sonunda ne oldu şimdi. Beğenmedim. Tamam sonunu açık uçlu bırakmak güzeldir de bunlar olayı yanlış anlamış. Hiçbir şey anlatmamak açık uç değildir.
Standart bir olay örgüsü, en basit tabiriyle giriş, gelişme ve sonuçtan oluşur.

Platform filminde ne düzgün bir giriş ne de düzgün bir sonuç vardı. Sadece anlamsız gelişmeler bütünüydü film*

Platform filminde ne düzgün bir giriş ne de düzgün bir sonuç vardı. Sadece anlamsız gelişmeler bütünüydü film*
Karakter oraya deney amaçlı girmişti diye hatırlıyorum. Bunu da bize ortalarda gösteriyorlardı; eğer böyleyse giriş kısmı ortalarda verilmiş oluyor. (Bence yeterli bir giriş)
Filmi okuyan kişiler sonuç kısmına bir şekilde varıyordu diye hatırlıyorum. Benim de arkadaşlarıma anlattığım çıkarımlarım vardı ama kesin şeyler değildi.

İzlediğim dönemde anlam çıkartan bayağı kişi vardı. Herhalde anlayamadığımız bazı metaforlar var; ya da...

Bugün arkadaşım da "önerir misin?" diye sordu.
Yeniden mi popüler oluyor?
Ben tesadüfen YouTube'de bir videoya denk gelip izlemeye karar verdim. Ben anlayamadığımızı sanmıyorum. Onların pek bir şey anlatmak istememişler. Aslında bu bir film değil de Love, Death & Robots dizisinin bir kısa film bölümü olsaydı daha iyi olurmuş.

Bu kesinlikle bir film olacak senaryo değil. Belki bir dizinin merak uyandırmak için kullanacağı ilk bölüm olabilir.
Karakter oraya deney amaçlı girmişti diye hatırlıyorum. Bunu da bize ortalarda gösteriyorlardı; eğer böyleyse giriş kısmı ortalarda verilmiş oluyor. (Bence yeterli bir giriş)
Filmi okuyan kişiler sonuç kısmına bir şekilde varıyordu diye hatırlıyorum. Benim de arkadaşlarıma anlattığım çıkarımlarım vardı ama kesin şeyler değildi.
Ana karakter derece almak için girmiş ama ne derecesi olduğunu falan anlatmadı. Derece alsa ne olacak onu da anlatmadı. Buranın ne olduğunu falan da hiç anlatmadı zaten.

Sin City
Çizgi roman filmlerine hayranlığımdan dolayı bunu da çok sevdim.
Marv karakterine bayıldım; filmin en karizma karakteriydi.
Kadın karakterlerin hepsi sexy görünmeye çalışırken, erkekler pis görünmeye çalışıyor gibiydi; bunu çok tuhaf buldum.

Filme puanım 8/10 (evet buna da)

Brittany Murphy o kadar güzelken; Dwight'a ''zevksiz'' denmesi zoruma gitti.:D
İlk sahnede görünen adamın, son sahnede Becky'i yakalamasını anlamadım

Zimna Wojna yani Soğuk Savaş'ı izledim en son. 2018 yapımı siyah beyaz bir film, Polonya filmi.

Soğuk savaş esnasında var olmaya çalışan bir aşkı konu alsa da aşk filminden çok bir tension filmi gibi bence. İkilinin arasındaki gerilim sürekli devam ediyor tıpkı soğuk savaş esnasında iki bloğun arasındaki gerilim gibi.

Sinematografik açıdan harika, kaç kere ekran görüntüsü almak istedim Müzikler de öyle. Oyunculuklar da aşağı kalmıyor. Keşke süresi biraz daha uzun olsaymış dedim. 4/5

Son düzenleme:
To the End of Time (1996).

Uzun süredir izlemek istiyordum zaten. Fena bir film değildi ama efekt eksikliği vardı. Tamam üst düzey efekt beklemiyordum da 90lı yıllarda güzel efektli filmler vardı. Televizyon filmi olarak çıktığı için böyle olmuş büyük ihtimalle.

To the End of Time (1996).

Uzun süredir izlemek istiyordum zaten. Fena bir film değildi ama efekt eksikliği vardı. Tamam üst düzey efekt beklemiyordum da 90lı yıllarda güzel efektli filmler vardı. Televizyon filmi olarak çıktığı için böyle olmuş büyük ihtimalle.
Filmi tekrar mı izledin? (Ya da eskilerden bildiğin bir film mi?)Aksi halde izlemeni garip bulabilirim. (3-4 Tv filmi dışında tv filmi izlemek aklımı ucundan dahi geçmedi.)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık