Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Vize haftası stresi yüzünden yeniden izleyeyim dedim. Netflix'te var diye oradan açtım; Youtube'den izlemeniz çok daha iyi olur. Görüntülerin bir kısmı yanmış ya da yarıda kesilmiş.

Filme puanım; 10/10
Netflix'e puanım; 9/10

Time Machine (1960).
Fena değildi film. Eski bir film olduğu efektler zayıftı ama zamanına göre iyiydi. Zaten Oscar almış görsel efektlerden dolayı. İnsanlığın çöküşünü güzel ele almış. Bilim kurgu seviyorsanız izleyebilirsiniz. Puanım 8.

Balıkçı Kral, Richard LaGravenese tarafından yazılmış ve Terry Gilliam tarafından yönetilen 1991 Amerikan komedi-drama filmi. Robin Williams ve Jeff Bridges'in başrol oynadığı film, hayatını yanlışlıkla paramparça eden bir adama yardım ederek kurtuluşu bulmaya çalışan bir radyo DJ'inin hikâyesini anlatıyor.

İlham alındığı efsaneden efsane bir filme dönüşmüş. Oyunculuklar harikulade, içine çeken sıcaklığın yanında nokta atışı espriler. Eğlencesi komedisi draması her şey dozundaydı. İzleyin derim...

Aslında tam olarak bir film değil belgesel ama en son bunu izledim napayım.
İş bulmak için çölü geçmeye çalışan afrikalı insanları anlatan bir belgesel. Pek bir yorum yapamıyorum çünkü insanda karışık duygular uyandırıyor. Hiçbir dış anlatıcı yok. Sadece olayı yaşayanların kendi anlatılarından ve görüntülerinden oluşuyor.

Bugünden önce belgeselin yapımcısı ve yönetmeni Hasan Söylemez'i hiç tanımıyordum ama tanıyınca hayret ettim.

Jaws (1975)

Korku, gerilim filminde filmin alakasız yerlerinde sürekli 0 - 7 yaş arasına hitap edecek neşe, mutluluk, umut ve macera hissi dolu müzikler çalıyor. Şaka sandım başta film eski diye üzerine montaj yapıp sitelere koymuşlar sandım anasını satayım. Bazı filmler aşırı iyi olduğu için onlarca yıl sonra bile ününden söz ettiriyor bazı filmler ise sadece ilk, öncü oldukları için meşhur oluyor. Jaws ikinci kategoriye giriyormuş. İlki Godfatherların 12 Angry Menleri yeri orada bu filmin işi yok.

Triangle (2009)

Çok sarmadı. Bir kadının bilinçaltındaki sonsuz döngüyü anlatıyor döngünün bozulduğu da yok film başından sonuna döngüyü anlatıyor. Bir nevi cehennem tasviri ya da araf. Zaman döngüsü temalı filmlerden izlediğim en zayıf olanı diyebilirim.

Ölümlü Dünya'dan daha iyiydi.
''Olay yeri incelemenin olay yerine uğramamasını'' ve ''İp getirmedik'' sahnesini çok komik buldum.

Cengiz Bozkurt ve Feyyaz Yiğit arasındaki ilişki biraz karmaşık olmuş; bunun dışında her şeyi sevdim.
Bir de Bağırma komedisini sevmiyorsanız, bu sahnelerden çok var.(Komik olmayanları da var)

One Piece Film: Red

Uzun zaman sonra ilk kez salonu terk etme isteği doğdu içime. İlk part görece izlenebilirken ikinci part.. O şarkıcı ablayı bullylemelerine şaşırmadım ya. Müzikal yapacaksan, müzikal yapmayı bilen insanlarla çalışacaksın. Böyle hiçbir yere bağlanmayan peş peşe şarkı çığrıldığı zaman adı müzikal değil baş ağrısı oluyor. Ölmeden önce beyaz perdede op izleyelim dedim de çok pişmanım. :artiz:

One Piece Film: Red

Uzun zaman sonra ilk kez salonu terk etme isteği doğdu içime. İlk part görece izlenebilirken ikinci part.. O şarkıcı ablayı bullylemelerine şaşırmadım ya. Müzikal yapacaksan, müzikal yapmayı bilen insanlarla çalışacaksın. Böyle hiçbir yere bağlanmayan peş peşe şarkı çığrıldığı zaman adı müzikal değil baş ağrısı oluyor. Ölmeden önce beyaz perdede op izleyelim dedim de çok pişmanım. :artiz:
Bilet parasıyla idda oynasan daha hayırlıydı :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık