David Harbour'un oynadıgı Vahşi Gece filmini izleyen var mı arkadaşlar?. nedense pozitif bir his var içimde filme karşı. izlenir diyorsanız gidip izleyeceğim
Kullanılan bilgisayarın özelikleri.Avatar(Mavi olan)
Önümüzdeki hafta ikinci film vizyona girecek diye hatırlatma maksadıyla tekrar izlemiş oldum. 160dklık filmde bir iki kez hariç odak kaybolmadı. İnanılmaz bir iş hakkaten. Görseller hala iyi duruyor. Film hemen hemen tüm yatırımı da buraya yapmış. Hikaye olarak pek bir şey sunmamasıyla beraber bir sürü irili ufaklı boşluk dolu senaryoda. İkinci filmin de hikayesinden pek bir şey beklemiyorum açıkçası. Ama görsellik için imax deneyebilirim bu sefer:d
Yanlış hatırlamıyorsam James Cameron filmi 3d için yaptığını o yüzden senaryoya çok odaklanmadığını söylemişti. Kendisi filmin bu kadar tutacağını beklemiyormuş.Avatar(Mavi olan)
Önümüzdeki hafta ikinci film vizyona girecek diye hatırlatma maksadıyla tekrar izlemiş oldum. 160dklık filmde bir iki kez hariç odak kaybolmadı. İnanılmaz bir iş hakkaten. Görseller hala iyi duruyor. Film hemen hemen tüm yatırımı da buraya yapmış. Hikaye olarak pek bir şey sunmamasıyla beraber bir sürü irili ufaklı boşluk dolu senaryoda. İkinci filmin de hikayesinden pek bir şey beklemiyorum açıkçası. Ama görsellik için imax deneyebilirim bu sefer:d
Adam Cannes takılıyor vayy Cidden paralarını geri mi istemişler ? Reziller.:/Kurak Günler
Tansiyonun yavaş yavaş arttığı, diyalog ve karakterlerin tam olarak Türkiye Maketine uyacak şekliyle düzenlenmiş, sinemada izlenilesi bir film olmuş.. Kültür bakanlığının parasını geri isteme sebebi de bir nebze anlaşılıyor filmde.
Bugün vizyona girdi yaAdam Cannes takılıyor vayy Cidden paralarını geri mi istemişler ? Reziller.:/