Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Seyircilerin beğeneceği seriler üçleme olur, fazlası yapımcı için iyidir diyerek Recep İvedik'in ilk 3 filmini izlemiştim sadece :) Dün Recep İvedik 7'yi izledim. Çok kötü ya... Ne senaryo var ne oyunculuk var ne de kurgu var. Çok kötü. Güldürmüyor oluşu da cabası.

Skeç tadında, mesaj kaygılı bir film olmuş ki vermek istediği mesaja saygı duymakla birlikte kulağımızın dibinde bağıra bağıra veriyor mesajı. Uzun zamandır bu kadar kötü film izlememiştim.

Son düzenleme:
Avatar iyi hoş güzel ama kör oldum abi ya. İmax 3d izledim son yarım saat göz ağırısından filmin zevkini alamadım. Hikaye filan kililşe işte ama teknik açıdan bu filmi sadece Avatar 3 geçebilir. Ama çok uzun işte göz kaldırmıyor.

İlk filmdeki hatalar yine devam etmiş. 460 milyona film yapıp bu kadar kötü kurguyu nasıl becerdiniz ya.. Puh. Aynı hataları görünce haliyle odak da kayboldu izlerken. Biletine verdiğim paraya, çektiğim yola üzüldüğüm bir deneyim oldu.

AYRILMA KARARI

Teknik anlamda harika bir iş olmuş. Park yine döktürmüş. İzleyiciyi harlayacak dokunuşlar bir parça eksik kalmış olsa da kapanışıyla, tekniğiyle senenin filmleri arasında çok rahat yer bulacaktır gören gözler için.

Find me guilty.

Film bana garip hissettirdi. Gerçekte de yaşamış olan Jackie DiNorscio isimli gangster 30 yıl yer. O ve diğer mafya aileleri Rico isimli tarihin en uzun federal davalarından birinde yargılanır. Jackie bir avukat tutmaz ve kendisini savunur. Jackie'yi hızlı ve öfkeli filmlerinden tanınan Vin Diesel oynar.

Filmde bana göre suçlularla daha çok empati yaptırılmış. Halbuki savcının sözleri ne kadar da haklı. Neden gangster filmlerinin çoğu suçluya yakınlaştıran cinsten?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık