Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Kurak Günler

Tansiyonun yavaş yavaş arttığı, diyalog ve karakterlerin tam olarak Türkiye Maketine uyacak şekliyle düzenlenmiş, sinemada izlenilesi bir film olmuş.. Kültür bakanlığının parasını geri isteme sebebi de bir nebze anlaşılıyor filmde.
Navigasyon yüzünden 17 dk geç kaldım ve izleyemedim.
Başka bir zamana...

nocturnal animals

cok güzel film bayıldım. gerilim sevenler mutlaka baksın. jake gyllenhaal yardırmış büyük oyuncu :sapkali:

american psycho

ortalama film beğendim. sigma editlerimden sonra açıp bi izleyeyim dedim cok bayılmadım ama fena da değildi.

Tokyo Monogatari (Tokyo Story)
Film 1953 yılına ait Yasujiro Ozu'nun izlediğim ilk filmi. Nuri Bilge Ceylan'ın da 10 favori filminden biriymiş, eğer internet doğruyu söylüyorsa tabii.

Yaşlı bir çift Tokyo'ya uzak bir şehirden çocuklarını görmeye gelirler. Çocukları ile olan ilişkisi, onların aile bağlarından kopuk olması, hayal ettikleri gibi bir yaşantı sürmemeleri onları hayal kırıklığına uğratır. Çocukları kendi yaşantılarını sürmektedir.

Bana kalırsa film güzel ama mesajı açısından (En azından benim aldığım mesaj) benim hayat anlayışımla pek uyuşmuyor. Hayat aslında çocuklarının yaptığı gibi devam ediyor. Filmdeki gibi onların yaptığı bencillikleri pek de hor göremedim. Onun dışında güzel filmdi.

true grit

çerezlik bi coen filmi. 7.6 imdb puanı nesine verilmiş garip. izlemeseniz de olur .

inglorious basterds

10/10 cok keyifli filmdi. her sahnesi her diyaloğu zevk veren filmlerden. sıkılmak mümkün değil. christop waltz baya iyi oynamıs olduğu bütün sahneler gerilim dozunu beşe çıkarıyor.

the ballad of buster scruggs

6 farklı western hikayesinin anlatıldığı bir film. bütin hikayeler birbirinden bağımsız. kısa film falan sevmediğim için bu filmi de pek sevmedim hatta 6. hikayeyi izlemeden kapadım. western severim karakterler, senaryo benim için önemli değil sinematografi ve müzik olsun yeter diyorsanız çerezlik idare eder .

the ballad of buster scruggs

6 farklı western hikayesinin anlatıldığı bir film. bütin hikayeler birbirinden bağımsız. kısa film falan sevmediğim için bu filmi de pek sevmedim hatta 6. hikayeyi izlemeden kapadım. western severim karakterler, senaryo benim için önemli değil sinematografi ve müzik olsun yeter diyorsanız çerezlik idare eder .
Maratona mı girdin? :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık