Bende kendi tarzımda bir iki fotoğraf ekledim bak bakayımPardon, "itiraf" yazıp arattırdım ama bulunamadı deyince yok sandım
@Shakky 'ye diyeyim de ilk mesajına resmileri falan eklesin
Bende kendi tarzımda bir iki fotoğraf ekledim bak bakayımPardon, "itiraf" yazıp arattırdım ama bulunamadı deyince yok sandım
@Shakky 'ye diyeyim de ilk mesajına resmileri falan eklesin
Ooo konuya sert girerim diyosunBende kendi tarzımda bir iki fotoğraf ekledim bak bakayım
Babalık gitmezdi sana zaten ucuz yırtmışsınBirkaç gecelik takıldığım bir kızla bir seferinde korumasız birlikte oldum, güvenli günümde değilim dediği an evimi ateşler sardı. Muhafazakar yapısı sebebiyle kürtaj ihtimal dahilinde değildi (Şimdi diyeceksiniz ki muhafazakar kızın elin adamıyla ne işi var gece gece, öyle olmuyor o işler, mantığına bakmayınız efenim) Bir ay boyunca baharı görmemiş ağustos böceği gibi sakin sakin takılsam da götüm götüm üç buçuk attım. Ha sonunda ne oldu? Bir ay daha kızın çevresinde ister istemez takılmak durumunda kaldık. Hatun da durumu çaktı bir süre sonra "Endişe etmeni gerektirecek bir şey yok" demesiyle huzuru boldum. Sonra ne oldu? Kız birkaç hafta sonra manita yaptı, beni de arkadaşı diye tanıttı. El sıkıştık. Hay Allah'ım.
Duruma karışmak haddim değil lakin gerçekten kürtaja göz yumabilirmiydin o bebeğin ölmesine merakımdan sordum sadece.Birkaç gecelik takıldığım bir kızla bir seferinde korumasız birlikte oldum, güvenli günümde değilim dediği an evimi ateşler sardı. Muhafazakar yapısı sebebiyle kürtaj ihtimal dahilinde değildi (Şimdi diyeceksiniz ki muhafazakar kızın elin adamıyla ne işi var gece gece, öyle olmuyor o işler, mantığına bakmayınız efenim) Bir ay boyunca baharı görmemiş ağustos böceği gibi sakin sakin takılsam da götüm götüm üç buçuk attım. Ha sonunda ne oldu? Bir ay daha kızın çevresinde ister istemez takılmak durumunda kaldık. Hatun da durumu çaktı bir süre sonra "Endişe etmeni gerektirecek bir şey yok" demesiyle huzuru boldum. Sonra ne oldu? Kız birkaç hafta sonra manita yaptı, beni de arkadaşı diye tanıttı. El sıkıştık. Hay Allah'ım.