Evden çıkmama kısmını atarsak seninle aynı düşüncedeyiz. Bir yerlerden yüklü bir para gelse de beleş yaşasam diye ilginç bir hayalim var. :/ İstediğim şeylere ulaşabilmem için okulu bitirmem, yurt dışına çıkmam, orada dil eğitimi ve yüksek lisans falan yapmam gerekiyor. Baya çetrefilli şeyler yani. Bu sene de piyango çıkmazsa mecbur yapacağım bu dediklerimi xDİtiraf ediyorum dünyanın en üşengeç insanı olabilirim. Piyangodan bir kaç milyon çıksa da hiç evden çıkmama gerek kalmasa diye hayal kuruyorum sürekli
Güzelmiş esasenEvden çıkmama kısmını atarsak seninle aynı düşüncedeyiz. Bir yerlerden yüklü bir para gelse de beleş yaşasam diye ilginç bir hayalim var. :/ İstediğim şeylere ulaşabilmem için okulu bitirmem, yurt dışına çıkmam, orada dil eğitimi ve yüksek lisans falan yapmam gerekiyor. Baya çetrefilli şeyler yani. Bu sene de piyango çıkmazsa mecbur yapacağım bu dediklerimi xD
İtiraf ediyorum dünyanın en üşengeç insanı olabilirim. Piyangodan bir kaç milyon çıksa da hiç evden çıkmama gerek kalmasa diye hayal kuruyorum sürekli
Güzelmiş esasen
Bende bir yerlerden 250k bulup faiziyle yaşamayı planlıyorum hep
1 gofret 50 kuruşsa bakkalın o gofrette kârı 5 (taş çatlasın) 10 kuruşÇok cips çaldım. Lakin o bakkal her 50 kuruşun hesabını yaptığında içimden biraz daha çalmak geliyordu.
Ytl 'den önceki dönem eglenceliydi.
normal fanlık değil ultra-mega-süper fanlık o@Reiper in Toriko fanlığından nefret ediyorum