Bende çocukken oyun kartları, taso ve oyuncak çalıyordum. Bu üçlüye karşı bir zaafım vardıÇok cips çaldım. Lakin o bakkal her 50 kuruşun hesabını yaptığında içimden biraz daha çalmak geliyordu.
Ytl 'den önceki dönem eglenceliydi.
Anaların yeri ayrıdır. Eli ayağı öpülesi insanlar.Size yemin ediyorum ki şu hayattaki en güzel his ananın sesini mutlu ve huzurlu duymak. Sizi sevdiğini söylerken yaşadığınız his. Daha iyisi yok. Alışkanlığın getirdiği vurdumduymazlıkla farketmiyorsun fakat izole olmaya başlayıp tekrardan sıcaklığını hissedince lsd kafasından daha güzelini yaşatıyor.
Allah şifa versin. En önemlisi moral moral ne kadar yüksek olirsa o kadar iyi cidden. İnşallah atlatır.İtiraf ediyorum.Babama kanser teşhisi konuldu.
İyileşeceksin,sen bu hastalığı yeneceksin derken hep bi yanım en kötü olasılığa kayıyor.Tekrardan itiraf ediyorum güçlü görünüyormuşum ama hiç güçlü değilim.
Kimse,düşmanım bile bu lanet,sinsi hastalıkla sınanmasın.
Büyük geçmiş olsun hacı. Dışarıdan şöyle böyle yap demek kolay ama başına gelmeyen bilemez bu tarz durumları. Ne desek boş.İtiraf ediyorum.Babama kanser teşhisi konuldu.
İyileşeceksin,sen bu hastalığı yeneceksin derken hep bi yanım en kötü olasılığa kayıyor.Tekrardan itiraf ediyorum güçlü görünüyormuşum ama hiç güçlü değilim.
Kimse,düşmanım bile bu lanet,sinsi hastalıkla sınanmasın.