Jack öttürür. Koca Zunisha'ya kafa atıyor Dayak yiye yiye dövmesini de öğrenir elbet
Meyvesi kadar kılıç ustalığı da varsa sıkıntı yok benim açımdanBiz amiralleri abartmıyoruz siz küçük görüyorsunuz.Akainuya ver yonkou tayfasını kim kafa tutabilir Akainuya diğer yonkoular dahil.Veya kizaruya,aokijiye.
@Densetsu no Samurai Mihawkta meyve çıkarsa eğlencenin dibine vuracağım
O işleri geç.Meyve kullaniyorsa kilic ustasi olmaz diye sen degilmiydinMeyvesi kadar kılıç ustalığı da varsa sıkıntı yok benim açımdan
Öyle bir şey yok beyler. Yazdıklarımı iyi okumuyorsunuz ondan sonra da böyle şaabıyonuz Meyvesi olan adam kılıcından çok meyvesini kullanıyorsa sıkıntı var diyorum ben. Meyvesi olan herkes kılıç kullanıcısıdır demiyorum. Lütfen.@Densetsu no Samurai Hani meyve olunca kılıç ustası olunmuyordu Kılıç kullanıcısı olunuyordu.
@Eustass Captain Kidd Aynen öyle diyordu. Meyvesi olan kılıç kullanıcısıydı ona göre. Oda reis bile öyle bir ayrım yapmamış.
Akainu'da 2 Amiral var işte, hadi Fujitora laf anlamıyor de, Kizaru ile Green Bull'u alsın gitsin Yonko indirsin, neyi bekliyor.Biz amiralleri abartmıyoruz siz küçük görüyorsunuz.Akainuya ver yonkou tayfasını kim kafa tutabilir
Neden 2 amirali alıp bir yonkouya savaş açsın ?Akainu'da 2 Amiral var işte, hadi Fujitora laf anlamıyor de, Kizaru ile Green Bull'u alsın gitsin Yonko indirsin, neyi bekliyor.
Görevi o.Neden 2 amirali alıp bir yonkouya savaş açsın ?
Görevide,büyük kayıplar verebilir bunu göze alamaz ki.Görevi o.