Kurohige tayfası da boru değildi ama gitti. Keyfine düşkün bir arkadaş nihayetinde.Görevide,büyük kayıplar verebilir bunu göze alamaz ki.
Kurohige tayfası da boru değildi ama gitti. Keyfine düşkün bir arkadaş nihayetinde.Görevide,büyük kayıplar verebilir bunu göze alamaz ki.
Karasakal olayı farklı,orda gitmeliydi Sakazuki çünki büyük bir tehlike olduğu belli Karasakalın.Daha yeni yemiş meyvesini,güçlenmeden işini bitirmek istedi.Kurohige tayfası da boru değildi ama gitti. Keyfine düşkün bir arkadaş nihayetinde.
Peki yeni üssü yeni dünya ya taşımasının sebebi ne ? Belli ki Yonko'larla aşık atmaya çalışıyor.Karasakal olayı farklı,orda gitmeliydi Sakazuki çünki büyük bir tehlike olduğu belli Karasakalın.Daha yeni yemiş meyvesini,güçlenmeden işini bitirmek istedi.
Evet bana görede atabilir zaten ,sadece durup dururken savaş açmaz diyorum.Peki yeni üssü yeni dünya ya taşımasının sebebi ne ? Belli ki Yonko'larla aşık atmaya çalışıyor.
Denizciler kitlesel bir savaş kararının neresine kadar hükmediyor bu önemli. Ace I yakalayıp wb ye savaş açmak da az bir şey görülmese ama bana kalırsa o seride verilen havadan sebepti. Gidip yonkou oluşumunun birine dalmak indirmek dert değil ama bunun sonunda yonkouların birlik olma ihtimali düşünülen bir şeydir. Her ne kadar korsanlar bu şekilde hareket ediyor olmasa da ihtimalin varlığı da reddedilemez. Çünkü ihtimal gerçekleşse denizciler kesin olarak yok olur. İşin bu kısmında haklısın yani.Evet bana görede atabilir zaten ,sadece durup dururken savaş açmaz diyorum.