Teşekkürler. Okuyup yorumladığın için de teşekkür ederim.Çok güzeldi gerçekten. Ellerine sağlık.
Teşekkürler. Okuyup yorumladığın için de teşekkür ederim.Çok güzeldi gerçekten. Ellerine sağlık.
Teşekkürler. Ben bu kadar beğenilmesini beklemiyordum açıkçası. Demek ki bilimkurgu üzerinden birkaç detay daha versem daha yukarıda olabilirmiş. Okuyup yorumladığınız için teşekkür ederim.Güzeldi, okurken gerçekten keyif aldım. Diğer eserleri bilmiyorum ama bence daha yukarı sıralarda yer almalıydı. Elinize sağlık.
Teşekkürler. İronisiz geçmez hayat. Okuyup yorumladığın için teşekkür ederim.Güzel hikaye bilim kurgusu az olsada güzel olmuş ölümsüzlüğü arayan bir adamın sürekli ölmesi ayrı bir ironi olmuş jürilerden birinin dediği gibi benimde aklıma kafkanın dönüşüm kitabı geldi. Yalın ve sade anlatım olmuş. Eline sağlık
Orochi Benim hiç gelmemişti.Benim de aklıma Orochimaru gelmişti hikayenin başlarında.
Onu başkaları sormuşlar lakin henüz dönen olmamış. Yayınlanırsa ilk 10 yayınlanır diye düşünüyorum. Umarım öyle olur zira amacım ziyadesiyle gerçekleşmiş olur.Hikaye bir yerde yayınlanacak mı ya da daha iyi dereceye girsen yayınlanacak mıydı?