amaneden 28 Haz 2019 #81 İnari dedi ki: İthaki hala cevap vermedi galiba. İthakiye doğru bir yürüyüş yapalım. Dağıtalım ortalığı. Genişletmek için tıkla ... İthaki bugün verdi. Olumsuz.
İnari dedi ki: İthaki hala cevap vermedi galiba. İthakiye doğru bir yürüyüş yapalım. Dağıtalım ortalığı. Genişletmek için tıkla ... İthaki bugün verdi. Olumsuz.
İnari 28 Haz 2019 #82 amaneden dedi ki: İthaki bugün verdi. Olumsuz. Genişletmek için tıkla ... Hadi ya. Üzüldüm harbi. Ama bir yayınevi bulursun elbet. Ben hala bulabileceğine inanıyorum. Yılmak yok!!
amaneden dedi ki: İthaki bugün verdi. Olumsuz. Genişletmek için tıkla ... Hadi ya. Üzüldüm harbi. Ama bir yayınevi bulursun elbet. Ben hala bulabileceğine inanıyorum. Yılmak yok!!
amaneden 28 Haz 2019 #83 İnari dedi ki: Hadi ya. Üzüldüm harbi. Ama bir yayınevi bulursun elbet. Ben hala bulabileceğine inanıyorum. Yılmak yok!! Genişletmek için tıkla ...
İnari dedi ki: Hadi ya. Üzüldüm harbi. Ama bir yayınevi bulursun elbet. Ben hala bulabileceğine inanıyorum. Yılmak yok!! Genişletmek için tıkla ...