Ayıp ediyorsun ustaaa! Başkaları da öyle sanıyormuş. Teşekkürler. Şimdi birinciye bakıyordum da okurken sıkıldım dkfksks@amaneden
Vaay güzelmiş ha. Ben bunca zamandır bu konuyu dandik novel konularından birisi sanıyordum iyi mi Hiç girip bakmamıştım.
Tamamını okuyup objektif yorum yapmak isterim ama ilkinin ilk kısmı pek ilgimi çekemedi. Hatta gülünç geldi.1. olanın ismi entel bir şey ise ondan dolayı olmuştur o zaman. Kahrolsun Berkecanlar...
Novellerin yarısının adı I'm mortal, portal, immortal olduğu içindir.Ayıp ediyorsun ustaaa! Başkaları da öyle sanıyormuş. Teşekkürler. Şimdi birinciye bakıyordum da okurken sıkıldım dkfksks
Yetenek işte azizim herkes de olmuyor maalesef. Aynı H.Haki gibi!Tamamını okuyup objektif yorum yapmak isterim ama ilkinin ilk kısmı pek ilgimi çekemedi. Hatta gülünç geldi.
Hoaydaaa. Üzdü.Novellerin yarısının adı I'm mortal, portal, immortal olduğu içindir.
Vallahi okudum ve beğenmedim. Fazla karman çorman ve pek de bir manasız. Sonuçta "Ee yani?" dedirtiyor. Üzdü.Yetenek işte azizim herkes de olmuyor maalesef. Aynı H.Haki gibi!
Nee dandik novel konuları mı! triggerlama la milleti :T@amaneden
Vaay güzelmiş ha. Ben bunca zamandır bu konuyu dandik novel konularından birisi sanıyordum iyi mi Hiç girip bakmamıştım.
Neredeyse tamamı dandik ya. :/ Yazar değil bu adamlar. Çizme yeteneği olmayan mangaka kıvamında herifler işte. :SNee dandik novel konuları mı! triggerlama la milleti :T
Gürültü yapma la.Neredeyse tamamı dandik ya. :/ Yazar değil bu adamlar. Çizme yeteneği olmayan mangaka kıvamında herifler işte. :S
@amaneden
Değiştir adını. Dragonlu mragonlu bir şeyler yap. Aaa gerçi onlardan da çok vardı di mi?