Joffrey Vol2 olacam diyor bakışlarıyla.Ayrıca Aegon'un büyümüş halinin castingi şu eleman
Tipe baksana skdldlsö. Tek diyebileceğim çok uygun casting seçmişler
Joffrey Vol2 olacam diyor bakışlarıyla.Ayrıca Aegon'un büyümüş halinin castingi şu eleman
Tipe baksana skdldlsö. Tek diyebileceğim çok uygun casting seçmişler
Kolej ceketini üstünde gördüm...Mevzu hangi millete benzediği değil. Ya da yakışıklı olup olmadığı. Adam tam lisede nerdlerle uğraşan school bully gibi duruyor.
Evet Martin'in yazdığı evrende eşit değiller.Sen şimdi kadınlar tahta geçemez mi diyorsun? Kadın erkek eşit değildir mi diyorsun?
Kuyruğuna falan mı bastım senin ben?Aegon'un nasıl birisi olduğu hakkında bilgi vereyim. Bir olayı anlatmayacağım sadece kişiliğinden bahsedeceğim. Spoilerın içeriğini veriyorum. İsteyen baksın.
Aegon açık ara en vasıfsız Targaryendir. Targaryen ailesinin deli üyeleri vardır evet. Ama delilerinin bile sevilesi denmese de en azından ilgi çekici özellikleri vardır. Aegon'da bu da yok. Bildiğin şımarık vasıfsız birisi. Alicent'in askerleriyiz hüloooğğğğ diyenler o küçük tatlı çocuğun büyüdüğü zamanı görsünler bir de.
Joffey zalim sadist falan ama zeki çocuktu, az biraz da olsa vasfı vardı. Bu gümüş saçlı Hightower köylüsünde o da yok.Joffrey Vol2 olacam diyor bakışlarıyla.
Gadın düşmanıEvet Martin'in yazdığı evrende eşit değiller.
Güldüğümü nerden gördün sen hey panik panik@ch3rlo ne gülüpdurun bakimm
Yooo genel bilgi verdim sadece opsiyonel olarakKuyruğuna falan mı bastım senin ben?
Hulogg falan yazmışsın genel bilgi verirken bu tarz yakıştırmalar mı yapıyorsun?Yooo genel bilgi verdim sadece opsiyonel olarak