Aslında olacaklar belli. Şimdiden düşman olacakları belli. Hatta üvey kızım diyerek sövdü bildiğin.Kral ne yaptın... Spoiler içine al şu yorumu...
Aslında olacaklar belli. Şimdiden düşman olacakları belli. Hatta üvey kızım diyerek sövdü bildiğin.Kral ne yaptın... Spoiler içine al şu yorumu...
Kitap okumadım yahu kendi görüşümü belirttim. Alicent'ın bölüm sonunda Cole'u durdurmasından olacak hikaye o gibi geliyor.Kral ne yaptın... Spoiler içine al şu yorumu...
Alicent şuan çok tehlikeli. Her an her şeyi yapabilir. Ortam baya taht oyunlarına döndü.Kitap okumadım yahu kendi görüşümü belirttim. Alicent'ın bölüm sonunda Cole'u durdurmasından olacak hikaye o gibi geliyor.
Aegon reis tahtın gerçek varisi. Halis muhlis erkek varis işte. Rhe gibi leş bi kadının evlatları umarım tahta geçmez.Alicent şuan çok tehlikeli. Her an her şeyi yapabilir. Ortam baya taht oyunlarına döndü.
Sen şimdi kadınlar tahta geçemez mi diyorsun? Kadın erkek eşit değildir mi diyorsun?Aegon reis tahtın gerçek varisi. Halis muhlis erkek varis işte. Rhe gibi leş bi kadının evlatları umarım tahta geçmez.
Zaten ağlayışından belliydi ne olacağı. Kral vasıflı biri öyle ağlamaz.Aegon'un nasıl birisi olduğu hakkında bilgi vereyim. Bir olayı anlatmayacağım sadece kişiliğinden bahsedeceğim. Spoilerın içeriğini veriyorum. İsteyen baksın.
Aegon açık ara en vasıfsız Targaryendir. Targaryen ailesinin deli üyeleri vardır evet. Ama delilerinin bile sevilesi denmese de en azından ilgi çekici özellikleri vardır. Aegon'da bu da yok. Bildiğin şımarık vasıfsız birisi. Alicent'in askerleriyiz hüloooğğğğ diyenler o küçük tatlı çocuğun büyüdüğü zamanı görsünler bir de.
Zaten ağlayışından belliydi ne olacağı. Kral vasıflı biri öyle ağlamaz.
Rus gibi laAyrıca Aegon'un büyümüş halinin castingi şu eleman
Tipe baksana skdldlsö. Tek diyebileceğim çok uygun casting seçmişler
Mevzu hangi millete benzediği değil. Ya da yakışıklı olup olmadığı. Adam tam lisede nerdlerle uğraşan school bully gibi duruyor.Rus gibi la