Gayet de var. Neden olmasın? MS Madara'yı anca yenen adam değil mi bu?Minato'nun Hashiramadan güçlü olma ihtimali bile yok bak ihtimal diyorum.
Gayet de var. Neden olmasın? MS Madara'yı anca yenen adam değil mi bu?Minato'nun Hashiramadan güçlü olma ihtimali bile yok bak ihtimal diyorum.
Ms Madara'yı kim yenmiş ?Gayet de var. Neden olmasın? MS Madara'yı anca yenen adam değil mi bu?
Hashirama işte. Prime halinde tam gücüyle anca yeniyordu Madara'yı. Minato ise Kuramasız hokage seviyesi iken Kurama ile çok daha güçlü oluyor. Kurama avatarı ile dev tahta saldırılara da karşı gelebilir.Ms Madara'yı kim yenmiş ?
Ms Madarayı anca yenmiş diye Hashirama'mı gömüyorsun ?Hashirama işte. Prime halinde tam gücüyle anca yeniyordu Madara'yı. Minato ise Kuramasız hokage seviyesi iken Kurama ile çok daha güçlü oluyor. Kurama avatarı ile dev tahta saldırılara da karşı gelebilir.
Gömmüyorum. Bu adamın sınırı bu demek istiyorum. Minato ise Hashirama'daki her şeye karşı koyabilir. Son çare olarak mühürleyebilecek olmasını saymıyorum bile.Ms Madarayı anca yenmiş diye Hashirama'mı gömüyorsun ?
Minato ne yapmış peki ?
Son savaşta kimin güçlü olduğu belli oldu bence.Gömmüyorum. Bu adamın sınırı bu demek istiyorum. Minato ise Hashirama'daki her şeye karşı koyabilir. Son çare olarak mühürleyebilecek olmasını saymıyorum bile.
Hız:MinatoSon savaşta kimin güçlü olduğu belli oldu bence.
Hashiramanın fiziksel gücü sahip olduğu jutsular,yenilenmesi falan çok aşıyor Minato'yu.
Mühürleyince hayatı gidiyor adamınGömmüyorum. Bu adamın sınırı bu demek istiyorum. Minato ise Hashirama'daki her şeye karşı koyabilir. Son çare olarak mühürleyebilecek olmasını saymıyorum bile.
Minato uçan kaçan bir tip ama son vuruşları yapamıyor adam. Hashirama dek getirirse tek bile atabilir. Adamın senju formu farklı bir seviye. mokutonla filan minatoyu yakalarsa zaten hemen biter savaş..Hız:Minato
Çakra:Minato (En önemli unsur)
Atak gücü:Minato
Dayanıklılık:Hashirama
Yenilenme:Hashirama
Eşleşmede avantaj:Yok
Minato'nun durduramayacağı ne var sence Hashirama'da?