Aslında juubito dan bahsetmiyorum direk iki gözlü sharinganlı halinden bahsediyorum. Kakashi olmasa obitonun maskesini bile düșüremiyorlardı adamlar. Kakashi de zaten obitonun iki gözünü alınca kaguyaya neler yaptı gördük. Adam bir anda god mod açtı obitonun gözlerini yenecek bir gücün olmadığını düșünüyorum hala. Minato bile anlık ıșınlanma teknigi ile zor vurdu adama. Serideki en hızlı kiși de Minato o yüzden minato dıșında 2 gözlü obitoya dokunamazlar bence. Minato da bitirici vurușu olmadığı için kaybeder.Juubi'yi emmemiş madara bile Juubito'yu şu an kontrol altına alabilirim diyordu. O kadar sorun olacağını sanmıyorum ikisiyle bile. Ki Naruto ve Sasuke bile Juudara'ya rakip olacak seviyeye gelmişlerdi o dönem. Onlar da alırdı Obito'yu Juubi'yle bile.
Madaranın juubitoyu hala kontrol alabilirim demesi bana boș geliyor açıkcası. Adam siyah zetsudan teke gitti. Hazırlıksız yakalandı ama siyah zetsuyu yanlıș hesapladı. Aynı o hesap juubitoyı da yanlıș hesaplamıș olabilir. Obitoyu tüm ninja birliği yenerken, madara sürpriz saldırıyla gitti.