Link atsana müsaitsen.Hiçbir quest kartını craftlamadım daha, meta oturana kadar bekleyeceğim ama Quest Rogue ve Warrior baya sağlam. Şu an sağlam bir hunter destesi buldum onu oynuyorum Rank 12'den 6'ya rahat geldim.
Link atsana müsaitsen.Hiçbir quest kartını craftlamadım daha, meta oturana kadar bekleyeceğim ama Quest Rogue ve Warrior baya sağlam. Şu an sağlam bir hunter destesi buldum onu oynuyorum Rank 12'den 6'ya rahat geldim.
Linki yok destenin, profesyonel bi oyuncu yayınında gösterdi ondan baktım. 2 dakikaya ss atarım.Link atsana müsaitsen.
Teşekkürler. Yapayım bakalımLinki yok destenin, profesyonel bi oyuncu yayınında gösterdi ondan baktım. 2 dakikaya ss atarım.
Şu an böyle. Asıl halinde 2 tane Kindly Grandmother vardı ama ben ikisini de çıkardım, yerlerine taunt warriorlara karşı çok iş yaptığı için 1 Hunter's Mark ve çok fazla aggro warrior ve quest rogue gelmeye başladığı için 2. Golakka Crawler'i ekledim. İsteğe bağlı Grievous Bite ve Dire Wolf Alpha da yakışabilir. Onları denemedim daha, bu hali iyi gidiyor şimdilik.
o kadar da karışık değil aslında.Çok karışık bir oyun
Bilmiyorum bana öyle geldi. Neyse Yu-gi-oh'a devam edeyim.o kadar da karışık değil aslında.
Yu-gi-oh buna göre 10 kat daha karışık.Bilmiyorum bana öyle geldi. Neyse Yu-gi-oh'a devam edeyim.