Arcedia 10 Şub 2023 #671 Oyunu betasından beri oynayan biri olarak son 2 yılda sadece arena modunu oynuyorum fakat artık çok sıkmaya başladı.
Oyunu betasından beri oynayan biri olarak son 2 yılda sadece arena modunu oynuyorum fakat artık çok sıkmaya başladı.
Sogotoh 10 Şub 2023 #672 Mihawk dedi ki: Sen ne oynuyorsun? Genişletmek için tıkla ... Battlegrounds oynuyorum. Klasik mod için motivasyonum ve enerjim yok.
Mihawk dedi ki: Sen ne oynuyorsun? Genişletmek için tıkla ... Battlegrounds oynuyorum. Klasik mod için motivasyonum ve enerjim yok.
Mihawk 10 Şub 2023 #673 Sogotoh dedi ki: Battlegrounds oynuyorum. Klasik mod için motivasyonum ve enerjim yok. Genişletmek için tıkla ... Hangi metayı gidiyorsun? Kesin poison murloc ile garantici oynuyorsundur.
Sogotoh dedi ki: Battlegrounds oynuyorum. Klasik mod için motivasyonum ve enerjim yok. Genişletmek için tıkla ... Hangi metayı gidiyorsun? Kesin poison murloc ile garantici oynuyorsundur.
Sogotoh 10 Şub 2023 #674 Mihawk dedi ki: Hangi metayı gidiyorsun? Kesin poison murloc ile garantici oynuyorsundur. Genişletmek için tıkla ... Hiç sevmem. Önceden zıplayan kurbağa çok kasardım ama yeni sezonda çok oyun atmadığımdan pek hakim değilim, girdiğimde rastgele bir şeyler kasıyom.
Mihawk dedi ki: Hangi metayı gidiyorsun? Kesin poison murloc ile garantici oynuyorsundur. Genişletmek için tıkla ... Hiç sevmem. Önceden zıplayan kurbağa çok kasardım ama yeni sezonda çok oyun atmadığımdan pek hakim değilim, girdiğimde rastgele bir şeyler kasıyom.
Mihawk 10 Şub 2023 #675 Sogotoh dedi ki: Hiç sevmem. Önceden zıplayan kurbağa çok kasardım ama yeni sezonda çok oyun atmadığımdan pek hakim değilim, girdiğimde rastgele bir şeyler kasıyom. Genişletmek için tıkla ... Element ya da Murloc giderim.
Sogotoh dedi ki: Hiç sevmem. Önceden zıplayan kurbağa çok kasardım ama yeni sezonda çok oyun atmadığımdan pek hakim değilim, girdiğimde rastgele bir şeyler kasıyom. Genişletmek için tıkla ... Element ya da Murloc giderim.