Pazara kadar pek zamanım yok oynamaya, ondan sonra kasarım legenda muhtemelen 2-3 günümü alır.Var mı legend yükselen?
Tam oyundan iyice sıkıldığım vakitler çıkmıştı o mod, bir yarım sene daha oynatmıştı kendini. Güzel olmuş cidden.Uzun zamandır oynamıyordum ama Battlegrounds modu ve dueli baya eğlenceli olmuş, oynanır bu oyun
Ulan şuna yine üzüldüm be. En sevdiğim metada en sevdiğim desteydi, o zamanların s-tier Priest ve Druid destelerinin eline veriyordum. Hunter çıkarsa karşıma anında concede tabi. :/2000 küsür dust + 3 legendary ile Kingsbane Rogue craftladıktan sonra Priest' in çok kilit kartlarının nerflenmesi yüzünden Aggro desteler daha öne çıkmaya başlayınca moralim bozulup oyunu bir süre bırakmıştım, sonra Witchwood gelince yeniden başladım ama Coldlight Oracle gitmiş. Favorilerimdendi.
2000 küsür dust + 3 legendary ile Kingsbane Rogue craftladıktan sonra Priest' in çok kilit kartlarının nerflenmesi yüzünden Aggro desteler daha öne çıkmaya başlayınca moralim bozulup oyunu bir süre bırakmıştım, sonra Witchwood gelince yeniden başladım ama Coldlight Oracle gitmiş. Favorilerimdendi.