Keepr 28 Haz 2023 #6,681 iWhy_ (@iwhy_75) • Instagram photos and videos 123K Followers, 33 Following, 578 Posts - See Instagram photos and videos from iWhy_ (@iwhy_75) instagram.com Takip etmekten çok zevk alıyorum. Kaç dil biliyorsun?
iWhy_ (@iwhy_75) • Instagram photos and videos 123K Followers, 33 Following, 578 Posts - See Instagram photos and videos from iWhy_ (@iwhy_75) instagram.com Takip etmekten çok zevk alıyorum. Kaç dil biliyorsun?
Kuromi 28 Haz 2023 #6,684 Daha ufak iken televizyonda özellikle hayvan belgeselleri izlemeye bayılırdım ama bir süredir öyle düzenli izlemiyorum. En son somalili korsanlar ve petrol şirketleri ile alakalı bir belgesel izlemiştim. En sevdiğim bayram, şenlik vesaire nedir?
Daha ufak iken televizyonda özellikle hayvan belgeselleri izlemeye bayılırdım ama bir süredir öyle düzenli izlemiyorum. En son somalili korsanlar ve petrol şirketleri ile alakalı bir belgesel izlemiştim. En sevdiğim bayram, şenlik vesaire nedir?
Mithyxila 28 Haz 2023 #6,685 Halloween. Her şeyiyle - müzik, mekanik, grafik v.s - dört dörtlük olduğunu düşündüğün 3 oyun söyler misin ?
Halloween. Her şeyiyle - müzik, mekanik, grafik v.s - dört dörtlük olduğunu düşündüğün 3 oyun söyler misin ?
Kenshiro 28 Haz 2023 #6,686 Half-Life 2, Protal 2, CupHead Not: Çok oyun oynamamış birisi. Forumda sana yemek ısmarlayacağını düşünüdüğün üye kim?
Half-Life 2, Protal 2, CupHead Not: Çok oyun oynamamış birisi. Forumda sana yemek ısmarlayacağını düşünüdüğün üye kim?
elisa 28 Haz 2023 #6,687 @Mihawk, @Griffithq1 ve @BlackMask Bana yemek ismarlar miydin? Ne ismarlardin?
Griffithq1 29 Haz 2023 #6,688 Evet ısmarlardım eğer yanımda geldiğimde param olsaydı bir döner gömerdik. En son ne zaman mutlu oldun? Son düzenleme: 29 Haz 2023
Evet ısmarlardım eğer yanımda geldiğimde param olsaydı bir döner gömerdik. En son ne zaman mutlu oldun?
akira 29 Haz 2023 #6,690 tatlı insanı değilim ama iyi bir baklavanın verdiği haz çok başka. söylesene, nerede o eski bayramlar?
tatlı insanı değilim ama iyi bir baklavanın verdiği haz çok başka. söylesene, nerede o eski bayramlar?