Tiksav Lee 27 Haz 2023 #6,662 Robin veya Nefertari Vivi Senin için doğuştan gelen bir bağ mı kazanılan bağ mı daha değerlidir? (Akraba/Arkadaş kıyası gibi)
Robin veya Nefertari Vivi Senin için doğuştan gelen bir bağ mı kazanılan bağ mı daha değerlidir? (Akraba/Arkadaş kıyası gibi)
Hei Long 27 Haz 2023 #6,666 50'yi görür. Sonra bir asfaltlama çalışması yapılır ama çok dayanmaz, yıkılır göçer o asfalt. Can sıkıntını gidermek için neler yaparsın?
50'yi görür. Sonra bir asfaltlama çalışması yapılır ama çok dayanmaz, yıkılır göçer o asfalt. Can sıkıntını gidermek için neler yaparsın?
Amiral 27 Haz 2023 #6,668 Bir iş yaparken canım sıkılıyorsa hayal kurarım. Boş boş duruken canım sıkılıyosa kulaklığı takar yatarım Edit: Eskiden Arka Sokaklar'ı çok izlerdim. Şimdi TV izlemiyorum. Can sıkıntısını gidermek için ne yaparsın? Burdan devam
Bir iş yaparken canım sıkılıyorsa hayal kurarım. Boş boş duruken canım sıkılıyosa kulaklığı takar yatarım Edit: Eskiden Arka Sokaklar'ı çok izlerdim. Şimdi TV izlemiyorum. Can sıkıntısını gidermek için ne yaparsın? Burdan devam
elisa 27 Haz 2023 #6,669 2 dakikalik beatdown parca yazarim One Piece'den hangi karakter ile içmek isterdin?
BlackMask 27 Haz 2023 #6,670 Robin ile kahve içmek isterdim. Kendisiyle sanatı, tarihi, edebiyatı, müziği ve arkeolojik çalışmaları konuşurduk. Bu soruyu tekrardan soruyorum. BlackMask dedi ki: Müzik dinlerim. Müzik dert arkadaşımdır. En sevdiğin Türk dizisi? Genişletmek için tıkla ... Günümüzde TV izlemeniz önemli değil. Ben de izlemiyorum. Eskiden olabilir. Örnek: Avrupa Yakası, Sihirli Annem, Aşk-ı Memnu vs.
Robin ile kahve içmek isterdim. Kendisiyle sanatı, tarihi, edebiyatı, müziği ve arkeolojik çalışmaları konuşurduk. Bu soruyu tekrardan soruyorum. BlackMask dedi ki: Müzik dinlerim. Müzik dert arkadaşımdır. En sevdiğin Türk dizisi? Genişletmek için tıkla ... Günümüzde TV izlemeniz önemli değil. Ben de izlemiyorum. Eskiden olabilir. Örnek: Avrupa Yakası, Sihirli Annem, Aşk-ı Memnu vs.