Kaldor Draigo 10 Şub 2025 #7,156 bir önceki soru: kötü karakterin yenilmesinden önceki umutsuzluk anı. bu soru: tanıdıkça seversin tamamen mutlu olacağın ama iradenin sende olmadığı bir hayatı seçer miydin? Son düzenleme: 10 Şub 2025
bir önceki soru: kötü karakterin yenilmesinden önceki umutsuzluk anı. bu soru: tanıdıkça seversin tamamen mutlu olacağın ama iradenin sende olmadığı bir hayatı seçer miydin?
Kuroashi no Sanji 10 Şub 2025 #7,158 Önceki soru: O zaman o mutluluk bana ait olmaz. Hatta ben ben olmadığım için - mantıken ölmüş oluyorum. Şu anki soru: Olum yine bir lore'a soktun bizi. Favori Frank Frazetta resmin ?
Önceki soru: O zaman o mutluluk bana ait olmaz. Hatta ben ben olmadığım için - mantıken ölmüş oluyorum. Şu anki soru: Olum yine bir lore'a soktun bizi. Favori Frank Frazetta resmin ?
Kenshiro 10 Şub 2025 #7,159 Hepsi ayrı ayrı güzel seçmesi zor. Yine de şu Superman çizimi epey hoşuma gider Gizli İçerik Aynı soru.
Hepsi ayrı ayrı güzel seçmesi zor. Yine de şu Superman çizimi epey hoşuma gider Gizli İçerik Aynı soru.