Valla ben daha kendisinin herhangi bir icraat yaptığını görmedim. Sürekli ya oynuyor, ya trollüyor ne hikmetse.Kizaru karıncalarla oynamak istemedi diye gücü "sağ kol" olmuş .
Arkadaş da sağ kol+ olan Marco'dan güçlüdür demiş zaten.
Valla ben daha kendisinin herhangi bir icraat yaptığını görmedim. Sürekli ya oynuyor, ya trollüyor ne hikmetse.Kizaru karıncalarla oynamak istemedi diye gücü "sağ kol" olmuş .
Sağ Kollar gayet Amirallerle uzun süre savaşabilecek kişiler.Nasıl bakmak istersen öyle görürsün. Bana göre Oda Marineford'da denizcilerin tam gücünü kullandırtmadı. Marco güçsüz demem ama amiralleri sağ kol ile kıyaslayacak değilim.
Bir şeyin veya birisinin güçlü olduğunu bilmek için icraat yapmasına gerek yok. Cidden insan görmek istediğini görür.Valla ben daha kendisinin herhangi bir icraat yaptığını görmedim. Sürekli ya oynuyor, ya trollüyor ne hikmetse.
Arkadaş da sağ kol+ olan Marco'dan güçlüdür demiş zaten.
Koramiralden tek yiyen sağ kol olduğu sürece bana bunu inandıramazsın .dSağ Kollar gayet Amirallerle uzun süre savaşabilecek kişiler.
Koramiralden tek yiyen bir sağ kol olduğuna sen beni inandır sonrasına bakarız.Koramiralden tek yiyen sağ kol olduğu sürece bana bunu inandıramazsın .d
Garp'tan yediği yumruğun minik kuşumuzu baya sarstığını unuttun mu yoksa? Sözde doktor ve iyileşme tabanlı bir şeytan meyvesi olmasına rağmen bandajlı gezdi bir süre .dKoramiralden tek yiyen bir sağ kol olduğuna sen beni inandır sonrasına bakarız.
Koramiralden tek yiyen sağ kol olduğu sürece bana bunu inandıramazsın .d
Cidden insan görmek istediğini görür.
@Rem çok komik kanka, Gear3'e yamulan Fujitoraya, Katakuri ve Marco dalsa kesin alamaz veya Borsalinoya, Marco ve Katakuri dalsa.. Aokiji ve Sakazuki de çok net bir İmparator indirir hem de öyle kan revan bir şekilde değil. Orta zorluk sağ kollarda aynı şekil. 2v1 bu Rambo filmi izlemiyoruz manga okuyoruz.Amiraller ve İmparatorları tanrıymış gibi görmeye gerek yok. 2 Amiral, 1 İmparator'u deşer. 2 Sağ Kolda 1 Amirali.