Ace'in idam platformundan kurtulma şekli bence plot kokuyordu. Garp'ın Luffy'i tutmamasında değil benim derdim, Sengoku'nun hiçbir işe yaramamasında ve bir anda Mr3'nin orada belirmesinde. Belki mantıklı bir açıklaması vardı mum adamın orada belirmesinin ama şuan hatırlamıyorum ben. Bu yüzden savaşan arasında Ace'in olmadığını varsayıcam.
Hasır şapkalar çok etkili olur Marineford savaşında, bence bizim tayfa Yonko'su olmayan bir yonko tayfasına denktir şuan hatta üstün bile gelebilirler ama ben genede kazanan tarafın denizciler olacağını düşünüyorum. Doffy ve Mihawk'tan başka Shicibukai yoktu ama onlarda dalga geçe geçe savaşıyorlardı yani ciddi olsalar çok etkili olurlardı. Denizcilerden özellikle Kizaru sağı solu trollüyordu sadece, adam bir ona dalıyor bir buna dalıyor yani millete salça olup başka yöne geçiyordu. Aokiji'nin Jozu'yu aldığını hatırlıyorum ama o kadar savaşata başka ne yaptı deseniz hatırlamam. Yani bence Denizciler gene üstün gelirdi ama mangada olduğu gibi güle oynaya savaşmazlardı bu sefer.