Jozu aokiye omuz attığında ağzından kan geliyorsa. Aynı şekilde tek hatasında jozunun kolu gidiyorsa . Neden olmasın.Veremezler ki veremediler de zaten.Bu olay Amiraller için geçerli.Hata yaparlarsa amiraller fişlerini çeker.
Şimdi burada şunuda düşünmek gerek Luffy'nin tam potansiyel gücünü görmedik.Yani Luffy mutlaka bir Gear 5 veya Ryou Hakiyle ilgili üst düzey teknikleri yonkolara karşı savaşırken kullanacaktır.Zoro'da yine aynı şekilde Enma kılıcını kullanarak seride daha önce görmediğimiz kılıç tekniklerini kullanacaktır.Yani hem Luffy hem de Zoro daha potansiyellerini bu savaşa yansıtmadılar.2 tanesi içinden geçer. Luffy dışında karşı koyabilecek adam yok tayfada. Sanji, Franky gibiler teke gidecek adamlar.
Aynı şeyi söylüyorsun.Birisi anca kan alırken diğeri can alıyor.Jozu aokiye omuz attığında ağzından kan geliyorsa. Aynı şekilde tek hatasında jozunun kolu gidiyorsa . Neden olmasın.
Simdi genel düşünelim. Jozu wb yüzünden kolunu kaybetti. Eger o an gözlerini rakibininden ayirmasaydı bu olmazdı ve bizim tayfanın bunu engellenebilecegini düşünüyorum.
Tamam söylüyorum ama olayın sebebi wb. Yani aynı şey olsa belki daha fazla hasar verebilirdi. Amirelle jozuyu bir tutmuyorum. Sadece tutabilir diyorumAynı şeyi söylüyorsun.Birisi anca kan alırken diğeri can alıyor.
Sadece hasır şapkalar yok Konuda. marco ve jozu gibi adamlar tutucak amiralleri heralde. Tek hatasında ağır hasar verir sagkollar
Aynı marco kizaruya tekmeyle yerin dibine soktu. Vista mihawkı tuttu. Kizaru da mı çöp ozaman marcoya çizik atamadı?adamın dediği tek şey ahhh... bunu yapanlar 2 bölümdür kf de ilah ilan ediliyor. Sağ sol kol kim amiral karşısında.
Sanji'den ümidi bu kadar mı kestiniz yav? :dSanji, Franky gibiler teke gidecek adamlar.
Marco hem sağ ve sol kol tutabiliyor, daha bir önceki bölümde gördük. + Vista, en güçlü kılıç ustası olarak denilen kişi tutuyor ve mücadeleyi ertelettiriyor. Evet Marco ve Jozu ilahtır.adamın dediği tek şey ahhh... bunu yapanlar 2 bölümdür kf de ilah ilan ediliyor. Sağ sol kol kim amiral karşısında.