Valla bilmiyorum en son futbol gibi yıllar sonra gelen şampiyonluk haberlerini ekşiden duymuştum.Ash pisliği hala da 10-12 yaşlarındaki bebelere yazıyor değil mi lan? Orphan'daki Esther gibi çar anasını satayım.
Valla bilmiyorum en son futbol gibi yıllar sonra gelen şampiyonluk haberlerini ekşiden duymuştum.Ash pisliği hala da 10-12 yaşlarındaki bebelere yazıyor değil mi lan? Orphan'daki Esther gibi çar anasını satayım.
Peki o bahsettiğin karekterlerin hepsi sağlam kişiler tarafından eğitildimi?Luffy bu karakterlerin 20'li yaşlarındaki halleriyle dövüşse tükürüğünde boğacağı için aradaki bu farkı görmezden geliyoruz. Bir nevi 20 yaşındaki adamdan dayak yiyecek olmanın iadeyi itibarı olarak düşünebiliriz bu durumları.
Sen kabul etme zaten. Neyi ettin ki?19 değil ya ben kabul etmiyorum.97 yılında 17 yaşında desek 45 yaş gibi korsan kral olacak işte. Çocuklar okusun diye Ash gibi yaşlı çizmedi hep aynı yaşta kaldı olarak görüyorum artık.
Zoro'yu övmedim diye yalandan tribe girme. Senin Zorocuğun da kendi yaşındaki Mihawk'a amele sümüğü muamelesi yapardı mesela. Şimdi git onun hakkında da tripli bir yazı yaz bakalım ne kadar samimisin görelim güzelce.Peki o bahsettiğin karekterlerin hepsi sağlam kişiler tarafından eğitildimi?
Babadan dededen torpillimiydiler?
Bu hayatta kimse kimseye ikinci şansı vermez. Kuma devrim ajanı çıkmasa görürdüm luffyi ben.
Gomu gomuyu shanksten yemese görürdüm seriye girişini.
Ayrıntıya dikkat ediyorsak bu tip seylere dikkat edelim.
Luffy'nin temiz olan müsabakalarını.Gerçi 5 parmağımla sayabiliyorum.Sen kabul etme zaten. Neyi ettin ki?
Geçmişte yaşamıyoruz birincisi bu.Zoro'yu övmedim diye alandan tribe girme. Senin Zorocuğun da kendi yaşındaki Mihawk'a amele sümüğü muamelesi yapardı mesela. Şimdi git onun hakkında da tripli bir yazı yaz bakalım ne kadar samimisin görelim güzelce.
Bana dürüstçe de ki bizimkilerin hiçbiri bu yaşında bu kadar güçlü olmamalı OP evreni içerisinde bunun bir mantığı yok. Ben de eyvallah aynen öyle haklısın diyeyim. Gerisi boş tatava. Bunun Luffy'si Zoro'su Sanji'si yok.Geçmişte yaşamıyoruz birincisi bu.
İkincisi bunu bilemezsin bende bilemem.
Bak oden küçükken hayvan üstü gücü varmış. Roger küçükken öylemiydi
Veya küçük shanks öylemiydi?
Kaido , linlin küçükken canavar olabilirler ama shanks gibi biri aynı ligde şuan
Ne oldum değil , ne olacağım diyeceksin.
Beni başka zorocularla karşılaştırma.
Zaman atlaması 2 gelir mi ?Bana dürüstçe de ki bizimkilerin hiçbiri bu yaşında bu kadar güçlü olmamalı OP evreni içerisinde bunun bir mantığı yok. Ben de eyvallah aynen öyle haklısın diyeyim. Gerisi boş tatava. Bunun Luffy'si Zoro'su Sanji'si yok.
Gelmeyecek gibi duruyor ama keşke gelse tabi.Zaman atlaması 2 gelir mi ?
Yani zaten kısa sürede bitirmeyi düşünüyor. Belki bir, iki arc sonra gelir. Luffy'i 30 yaşında düşünseneeGelmeyecek gibi duruyor ama keşke gelse tabi.