Seride güç artışının yolunu anlattı Soda. Ne kadar savaş o kadar güç. Seride ki zirve güçlerin belli bir yaş üstü olmasının sebebi yaşça küçüklerden daha fazla savaşmış olmalarından kaynaklı görünüyor benim için başka olayı yok.
Ama bizim ana karakterler 1 yıl aralıksız savaştı ardından serinin zirve güçlerinden haki vesaire eğitimi aldı. Ve hali hazırda serinin zirve güçleriyle savaşıyorlar.Zoro tabi 2 yıl sonrası güçlü karakterlerle savaşmadı, geldi 2 yonkouya karşı durdu Sodanın favori karakteri olduğu açık,Lütfü gibi dayak yedirip durmamasının sebebi bu olsa gerek, dayakla gelişen bir zoro daha kral bir karakter olabilirdi gerçi,seride en zevk aldığım dövüşlerden biri mr 1 vs zoro'dur bol bol dayak yemişti orada. Lütfü'de buraya gelene kadar kademeli haki geliştirerek atladı sadece Yonkou'lar fazla abartı olduğu için bu arc fazla power up aldı göze battı.
Bizimkilerin farkını bir sonra ki bölümlerde Kidd'in BM karşısında düşeceği halden anlarız diye tahmin ediyorum. Hiç hasar veremeden dayağını yiyecek tahminimce.
Olması gerekende o zaten bana kalırsa.
Ama öyle mi olur pek sanmıyorum.
Evet açıkçası zoronum şu seride düzgün iki üç savaşı var.
Mr1 vs zoro ve kaku vs zoro ve Zoro vs Ölü ryuma
Bunlar dışında doğru dürüst bir savaşını görmedim. Ya toplu girdiler ya da farklı.
He Oars vs zoroda var oda güzeldi ama daha farklı işlenebilir di.
Yani koskoca seride 3 tane düzgün savaşı var. Dogru dürüst kılıç savaşını veya benzeri birsürü görmüyoruz ve gerçekten baymaya başladı.
Ne olucak araya iki üç tane kılıç ustası veya benzer kişi serpiştirsen hadi kılıç ustasını geçtim dogru dürüst birsiyke kapışsın
Ne bileyim orochi sağlam Olsaydı zoro vs Hydra efsane olurdu.
Sonra oradan bir gelişim yapıp kaidoya yürürdü.
Şuan kaidoya hasar falan verdi ama hiç tatmin değilim açıkçası.
Sadece zoro değil sanji için de benzer şekilde isleniyor .serinin ilk savaşları ,mizah anlayışı dalan yok artık gerçekten. Bi bu sargı olayı iyiydi okadar. Gitmis 10 panel Zeus çizmiş ne bekliyorsun böyle yazardan.