Luffy'nin dövüşleri nasıl oluyor? Başta kalabalık olsa da sonradan hep teke tek döndü. Naruto gibi ninja misali gruplaşıp alsa birini tamam diyeceğim de örneğini görmedik.Roger, Xebec'in karşısına Garp ile birlikte çıkıyor. Başka sözüm yok.
Luffy'nin dövüşleri nasıl oluyor? Başta kalabalık olsa da sonradan hep teke tek döndü. Naruto gibi ninja misali gruplaşıp alsa birini tamam diyeceğim de örneğini görmedik.Roger, Xebec'in karşısına Garp ile birlikte çıkıyor. Başka sözüm yok.
Kata ile telefonda konuşmuşlar.Gelmeme gerek yok oradayım demiş.Kid'in yeni avı. İki hafta bölüm çıkana kadar kafam rahat, keyfini süreceğim.
Adadan tanışıklar diyorsun, Kid oraya gitmişken bağlamıştır Katakuri o zaman.Kata ile telefonda konuşmuşlar.Gelmeme gerek yok oradayım demiş.
Söz vermiş.Dövecek.
Dragon+Luffy vs İm diye düşünüyorum ben bu arada. İm'in tek kişiyle yenileceğini sanmıyorum hatta monkey ailesi vs İm bile olabilir. Shounen serilerde son kötüler fazla güçlü oluyor. Tabi hiçbir şey bilmediğimizden ne desek boş, her şey havada kalıyor.IM'in fişini Luffy çeker büyük ihtimal. Başka nasıl olacak?
Kaido, wb gibiler için ömürlerinde kaç kere yenildiklerinin rakamı verilir. Luffy için herbir dövüş başına ortalama kaç kere yenildiğinin rakamı verilirTüm yonkouların birbirinden ayıran özellikler var.
Shanks kılıç ustalığı
Bigmom ruhları
Kaido derisi ve meyvesi
Karasakal meyveleri ve zekası
Luffy ise dayak yeme seviyesi
?
Luffy bu karakterlerin 20'li yaşlarındaki halleriyle dövüşse tükürüğünde boğacağı için aradaki bu farkı görmezden geliyoruz. Bir nevi 20 yaşındaki adamdan dayak yiyecek olmanın iadeyi itibarı olarak düşünebiliriz bu durumları.Kaido, wb gibiler için ömürlerinde kaç kere yenildiklerinin rakamı verilir. Luffy için herbir dövüş başına ortalama kaç kere yenildiğinin rakamı verilir
19 yalnız. 1 yılda çok şey değişiyor. 19 yaşındaki Luffy 19 yaşındaki bu elemanların hepsini bir döver tayfasına sokar zaten.Luffy bu karakterlerin 20'li yaşlarındaki halleriyle dövüşse tükürüğünde boğacağı için aradaki bu farkı görmezden geliyoruz. Bir nevi 20 yaşındaki adamdan dayak yiyecek olmanın iadeyi itibarı olarak düşünebiliriz bu durumları.
19 değil ya ben kabul etmiyorum.97 yılında 17 yaşında desek 45 yaş gibi korsan kral olacak işte. Çocuklar okusun diye Ash gibi yaşlı çizmedi hep aynı yaşta kaldı olarak görüyorum artık.19 yalnız. 1 yılda çok şey değişiyor. 19 yaşındaki Luffy 19 yaşındaki bu elemanların hepsini bir döver tayfasına sokar zaten.
Ash pisliği hala da 10-12 yaşlarındaki bebelere yazıyor değil mi lan? Orphan'daki Esther gibi çar anasını satayım.19 değil ya ben kabul etmiyorum.97 yılında 17 yaşında desek 45 yaş gibi korsan kral olacak işte. Çocuklar okusun diye Ash gibi yaşlı çizmedi hep aynı yaşta kaldı olarak görüyorum artık.